Öyle diyorlarToz nedir? Madde mi
Öyle diyorlarToz nedir? Madde mi
Nick değişimi için bir acelem yok Chen 'i hiç görmedim buralardaHa nick değişimi konusunda Chene fısılda o halleder (canı isterse) elinde kocaman devasa bir buket çiçekle git geri çevirmez ama bana sorarsan Polat alemdar çok çirkin olur sana lütfen yapma
Sira ile yazmaya calisiyorum@niyazlar bize niye cevap vermedin kediye yazdın sadece![]()
Birde metroya binmeye çalışıyordum@niyazlar bize niye cevap vermedin kediye yazdın sadece![]()
Görmene gerek yok o seni görür el salla. Ben ne bilem abicim sen hepsinden al götürNick değişimi için bir acelem yok Chen 'i hiç görmedim buralarda
Ne tür çiçekler sever mesela
Beyaz Lale, mavi orkide,
Yılbaşı çiçeği
Memati düşünüyorum ne dersin @Fluffy
Tamam şöyle afilli bir nick bekliyorumGörmene gerek yok o seni görür el salla. Ben ne bilem abicim sen hepsinden al götürillaki birini sever çiçek kedi al yanına da tamamdır
Memati de olmaz sana daha iyi nick düşüncem ben
@niyazlar abiyi mi evlendiriyoruz?06 06 2026 olsa tam düğün tarihi olur bütün altılı rakamlar düğünde hipodromda altılı ganyandan esinlendim nikah şahidi de @DehDemedenGidenAt
Yeminle sabah sabah iğrenç esprileri sıraladım :)))
Yarin ana as alcam@simbat dondurmayı nabbdın
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.