Bu çok güzel olmuşama kız kıza dans çok bi değişik 🤪![]()
Konuyu açanın hakkı diyerek yinede seni kaldırcam @Cherry
Benimle şöyle tango yapacak hatun var mı
![]()
Nick eklicen : ))
Koç burcu : )) la olm oyunun kuralı bu: )Ben şimdi " sen gel tango yapalım " desem olmaz ki? Benim gibi ateşli, istekli, tutkulu, arzulu olması lazım o insanın. Bunu ben nerden bilem? Ben ilanımı verdim isteyen "gel yapalım" der yani.![]()
Koç burcu : )) la olm oyunun kuralı bu: )
hiç beceremem ama ayak uydurmaya çalışırım (: ayağımızın altında çiviler olacak demi ?@alcatraz hadi Moon Walk: )
Ayaklarinizi sakinin ben geliyorumm
Tut elimden@NF. Şuursuzca sallansak da olur
Benim halay çekebileceğimi düşünmen hoş tabi 😅
Benim de halay cekebilecegimi düşünmen bir tık kirsa sa en azından bir davet var teşk Sjsjsj
İhtimal vermende güzel halaya ahahBenim halay çekebileceğimi düşünmen hoş tabi 😅
Kafam karışıyor benim 3’e kadar sayarken 🥺
Ben burda bir şeyi kaçırdım gibi hissediyorum 😁Benim de halay cekebilecegimi düşünmen bir tık kirsa sa en azından bir davet var teşk Sjsjsj
İhtimal vermende güzel halaya ahah
Kendine gelir misin biz halay kadini diilizz : pBen burda bir şeyi kaçırdım gibi hissediyorum 😁
İhtimal vermemem mi lazım? 🤔
Denemeden beceriksiz olduğumu bilemezdim ki 😁
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.