Forumdan Birini Öp Var niye cırmıkla yok?

Canım istedi!Sebeb? :ASD
Canım istedi!
@SatanistKesenKedi, arkadaşı tutar mısınız? Belli ki tek cırmık kendisini kesmemiş sebep arıyor 😈
@Cherry ufak Bi cırmık attım
Olur 😁![]()
Tutmakla kalmaz çizerim bile![]()
Sence öyle bir şey der miyim ciddi soruyom. :ASDASOlur 😁
Ama kollarını bacaklarını çizelim. Yakışıklı çocuk; sıfatına zarar gelmesin. Sonra nasiplerim sizin yüzünüzden kaçtı der 🤓
Çizik yüzünden kaçacak kızlar hiç gelmesin karakteri çizilmesinOlur 😁
Ama kollarını bacaklarını çizelim. Yakışıklı çocuk; sıfatına zarar gelmesin. Sonra nasiplerim sizin yüzünüzden kaçtı der 🤓
Ciddi soruyorsan: demezsin. Dersen zaten şaka yaptığını anlar devam ettiririm 😁Sence öyle bir şey der miyim ciddi soruyom. :ASDAS
Tebrik ediyorum efendim.Çizik yüzünden kaçacak kızlar hiç gelmesin karakteri çizilmesin![]()
Sen yine de gel ben göz kulak olamam @Eru ya MALUM MART AYINDAYIZ...Ciddi soruyorsan: demezsin. Dersen zaten şaka yaptığını anlar devam ettiririm 😁
Ciddi sorduğun için bir kere daha cırmalanmayı hak ettin 🐈⬛
Hem bak bak…
Seni @SatanistKesenKedi kadar sevseler daha ne istersin değil mi? 😁
Öyle kızlara hiç paye vermemiş.
Seni çizmiş ama kızlara çizdirmemiş.
Tebrik ediyorum efendim.
Ben yokken, Eru size emanet. 🤭
Salmayan?Gece hanimi salarim uzerine
![]()
Oo cesaretine hayran kaldım. salayım da az cırmalasın seni 😄Salmayan?
Breeeehhbreeeeaahhh erkek goçuma bakaleee 💋@KahKaha @SatanistKesenKedi
İçimde nasıl bir kaplan yatıyor bielmezsiniz. Çizin edin de, dikkat edin ama. :ASD
Kıyamaz o bebeksi Beatrice ye :ddOo cesaretine hayran kaldım. salayım da az cırmalasın seni 😄
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.