Genelde rengi hep iyi olur.Davşan kanı mübarek![]()
Buda iyiymiş.Şu anda PC ekranına bu şekilde bakıyorum
![]()
@Hırpıt yeminle nickini bulamadım neydi neydi diyorum gırgır mıydı Kırpık miydi her neyse çaya gel brom Beşiktaş yakınlarındayız
Hırpıt gelmiyor aklıma onu biliyorum da kırpık geliyor gırgır geliyor neydi neydi derken buldum:)hırpıt neymiş yavGarga eski nicki![]()
Kekeç salmanHırpıt gelmiyor aklıma onu biliyorum da kırpık geliyor gırgır geliyor neydi neydi derken buldum:)hırpıt neymiş yav
Aman tanrım Allahım bu neee? Çok teşekkürler seda hanım çok naziksiniz efendim. Tatlı yiyelim tatlı konuşalım bu arada elinize sağlık
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.Org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.