Uvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvaaa.
Rocka dan istiom ben bunu.
Revize edelim.
Uvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvaaa.
Rocka dan istiom ben bunu.
Revize edelim.
O zaman 2 parça hediye ediyim , birtanesi 2. parçana cevaben
Ah-
Buda en iyi tarkan cover`ı nazarımda , gençler pek bilmese de sene bu parça eşliğinde benimle zıplarmısın
Gökyüzünü sevdiğin için sana bir teklifim var. En sevdiğin yıldız ne diye tartışırız biraz da....
Peter Pan gibi ucmayi ögret .ddd
Sana moonwalk yapmayı öğreticem. dkfsdlkf
Henecan yaptim ;D
Huuuuuu
Bu gece gel bu gece gel İstanbul'dan
Sana ihtiyacım olduğundan
Bu gece gel, bu gece gel
Bu gece gel, bu gece gel
Onda bir şeyler var gözlerini gördüğüm anda beni tutan
Sözleri ağzından akarken her şeyi unutturan
Onun hakkında daha bilmek istediğim onca şey var ve o farkında
Onda bir şeyler var beni tutan
az daha duygulansın.....
@Alleghenies (artık nicklerimize dönsek mi kendimi etiketliyorum sürekli...)
inadı bırak özüne dön, böyle sevemiyorum seniBu sabah üyeliğe girmeye çalışıyorum 2 kere şifre yanlış dedi bakıyorum bakıyorum şifre doğru, meğer nick değilmiş :/
inadı bırak özüne dön, böyle sevemiyorum seni![]()
o nerden çıktı ya, ölene kadar böyle mi kalcazKarpuz adam şipşapşop birde nevizade gecelerini söylersen söz değiştireceğim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.