Forumdan Birine Bir Şarkı Hediye Et

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Sizinde başınıza geliyor mu???
Müziği forumda açıp sonra bildirime tıklıyorum ve hop müzik kesiliyor dlkfmgldfkmgldfgh

Süreyya

Spákona
Süper Mod
Affina siginarak soruyorum, forum dünyasinin en özgürlükcü teknik admini @Nobody...
Ne diyo bu adam annem?

Nobody

Teknik Admin
Affina siginarak soruyorum, forum dünyasinin en özgürlükcü teknik admini @Nobody...
Ne diyo bu adam annem?
Sarki cezayir arapcasi olarak yazilio soylenmis.

Çevirisi seni tatmin eder mi bilmiyorum ama

Bırakın düşman tükenene ve sıkılana kadar konuşsun İsraf edip çoğalmaktan başka yapacakları bir şey yok Bırakın düşman tükenene ve sıkılana kadar konuşsun İsraf edip çoğalmaktan başka yapacakları bir şey yok

senin için suçlayacak hiçbir şeyim yok Ve insanlar her zaman sana soruyor Her zaman kendine sormalısın O gün gelene kadar

Ah, merhametli nostalji Senden başka yüce Rabbim Ailemi davet etmem gerekiyor Azizler ve dürüstler ve ah

Yarın onunla pikniğe gideceğiz Ve insanlar bana karşı geldiler Keşke sana yardım etmeseydik Bu çileden dolayı kalbim hapsedildi Onu istiyoruz ve Tellement Benimle bir rüyada bana geliyorsun Ve eğer bu sözleri söylerlerse, ah Ve karanlıktan başka bir şey görmüyoruz

Kisaca boyle seyler iste .dde

Süreyya

Spákona
Süper Mod
Sarki cezayir arapcasi olarak yazilio soylenmis.

Çevirisi seni tatmin eder mi bilmiyorum ama

Bırakın düşman tükenene ve sıkılana kadar konuşsun İsraf edip çoğalmaktan başka yapacakları bir şey yok Bırakın düşman tükenene ve sıkılana kadar konuşsun İsraf edip çoğalmaktan başka yapacakları bir şey yok

senin için suçlayacak hiçbir şeyim yok Ve insanlar her zaman sana soruyor Her zaman kendine sormalısın O gün gelene kadar

Ah, merhametli nostalji Senden başka yüce Rabbim Ailemi davet etmem gerekiyor Azizler ve dürüstler ve ah

Yarın onunla pikniğe gideceğiz Ve insanlar bana karşı geldiler Keşke sana yardım etmeseydik Bu çileden dolayı kalbim hapsedildi Onu istiyoruz ve Tellement Benimle bir rüyada bana geliyorsun Ve eğer bu sözleri söylerlerse, ah Ve karanlıktan başka bir şey görmüyoruz

Kisaca boyle seyler iste .dde
Ah Nobody, herkes dünyayi yönetmek istiyor aslinda, yönetemeyenler de teselli ariyorlar iste böyle..
Tsk ederim canisi,ceviri icin...

Karsilik olarak bu gelsin mi?

Cherry

Elmas Üye

Diese 24 Tipps helfen Dir wirklich, wenn Du nicht einschlafen kannst

@Boğaçhan : )

Üst Alt