Forumdan Birine Bir Şarkı Hediye Et

Siyah

Bronz Üye
Iki dir cok iyi tutturuyorsun bu da benden olsun

Şebnem Ferah eskiden çok fazla dinlerdim. Sesi büyüleyici. Özellikle Kadın albümündeki birçok şarkısı hit olmuştur.

Üçüncü kez tutturayım o zaman.

• Haha
Tepkiler: CaT

CaT

🎈
Board Admin
Şebnem Ferah eskiden çok fazla dinlerdim. Sesi büyüleyici. Özellikle Kadın albümündeki birçok şarkısı hit olmuştur.

Üçüncü kez tutturayım o zaman.

Bunu dinleyince hep bu aklima geliyor

be9b99ef109d5ff37270021c9de53675.jpg

Siyah

Bronz Üye
@KahKaha

Ben uzun zaman, bu şarkıyı Ali Atay'ın söylediğini ve şarkıları yaparken aslında Ali Atay dışında hiçbirinin enstrüman bilgisi dahi olmadığını bilmiyordum.

Fakat şarkının sözleri, Ali Atay'ın sesi o kadar güzel ki...

"Gitme, kaybedersen daha çok seveceksin."

Kısmı üzerine düşündürür.

KahKaha

Gümüş Üye
Kadın
@KahKaha

Ben uzun zaman, bu şarkıyı Ali Atay'ın söylediğini ve şarkıları yaparken aslında Ali Atay dışında hiçbirinin enstrüman bilgisi dahi olmadığını bilmiyordum.

Fakat şarkının sözleri, Ali Atay'ın sesi o kadar güzel ki...

"Gitme, kaybedersen daha çok seveceksin."

Kısmı üzerine düşündürür.

Teşekkür ederim. Seviyorum bu parçayı ama çok içimi buruyor, Siyah :(

Üstüne düşündürür dediğin mısraya gelince…
Ben artık hayatın o kadar da romantik bir yer olmadığı düşüncesindeyim. İnsan gideni, gittiğini ya da kaybettiğini daha çok sevmez ki. Mısralarda belki ama gerçek dünyada biraz zor. Olsa olsa sevmek için zorlar kendini, saplantı haline getirir belki. Belki de olmayan birini severken çektiği acıyı sever. Kaybetmekten kasıt mecburi bir kayıp değilse tabi…
Bazen de zamanlama yanlış olur, gitmek zorunda kalırsın. Fakat yine gittiğinde daha çok sevmezsin bence. Sadece doğru zamanda, yeniden yolların kesişirse, o zaman daha çok seversin işte. Çünkü bence doğurmadığımızı ve doğması olmadığımızı sevmeye devam edebilmek için bir sevgi ve saygı alışverişi şart. Ve gidiyorsak, sevmeye devam etmek için değil, o sevgiyi öldürmek için gidiyoruz.
Ali Atay söyleye dursun, biz, bizimleyken bizi aşktan delirteceklere denk gelmeyi dileyelim.
Bu üzerine düşünme seansı da şarkı yerine armağanım olmuş olsun, parmakcıklarım yoruldu 😁

Üst Alt