@Fluffy , biliyorum moralin bozuk, bir şeylere üzülmüşsün cok belli. O yüzden napiyoruz? Hemmen kurtlarımızı döküyoruz? Bak ırk şakası bile yaptım ona göre, hadi.
View: https://youtu.be/_c3qZ9Xh8lQ?si=MhtBGzD0HOugRovJ
Halay değil horon .p Laz bu arkadaşlar, tulum eşliğindeler :)Ben erkeğin zeki, çevik ve halay parmağı kas yapmışını severim
Bana göre yamyamların halka oluşturup döndükleri dansın adı da halayHalay değil horon .p Laz bu arkadaşlar, tulum eşliğindeler :)
Ama onlar da yamyam değil işte. Kavram kargaşası yaşıyorsun ama olsun halledicez, hepsi geçicek. Kuzu kahvesi içer misin?Bana göre yamyamların halka oluşturup döndükleri dansın adı da halay![]()
Kurtları kahveye de döktün müAma onlar da yamyam değil işte. Kavram kargaşası yaşıyorsun ama olsun halledicez, hepsi geçicek. Kuzu kahvesi içer misin?
Yok kuzu kahvesi içiyoruz .pKurtları kahveye de döktün mü![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.