Bir süredir rastlaşamıyoruz zamandan dolayı. Sana gelsin @Lafebesi
View: https://youtu.be/uf4GfYRml78
Link atmaya da usenmis hanim efendi gir youtube a dinle demis sjdjjdjdSabina Michelle - Hallelujah (Cover)
@Xasthur
Ne uğraşacağım, mobilim ben djdjdLink atmaya da usenmis hanim efendi gir youtube a dinle demis sjdjjdjd
Ben hesap makinesinden giriyorum sanki foruma. Yine de tesekkurler dusunmen yeter. DNe uğraşacağım, mobilim ben djdjd
Çok severim dinlicem@Adrasteia
Moonspell - Night Eternal
Klibe ara ara baktımda tamamını hiç izlemedim açıkcası bakıym.Video klipte cikan kadin beni benden aliyor biliyormusun.
Sen rahibe tutkumu @Chen sor anlatsin ajsjdjjdjdKlibe ara ara baktımda tamamını hiç izlemedim açıkcası bakıym.
Kızılderililere benzeyen bir yüzü var. Baya karakteristik.Adamların ağzına sıçtı kül etti ondan mı etkilendin naptın
Şimdi bir çok kadın barbi bebek gibi kaşlar gözler burun çene aynı :/
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.