O konuda ben de kafayi yedim. Hala kaido savasi bitsin diye bekliyorum.
İşin diğer bir boyutunu paylaşıyorum.. Anime biterse de kafayı yerim.O konuda ben de kafayi yedim. Hala kaido savasi bitsin diye bekliyorum.
Onun sey hallerine bitiom. Utaninca hem sevinio hem hakaret edio ya ajsbbsbsİşin diğer bir boyutunu paylaşıyorum.. Anime biterse de kafayı yerim.
Tony tony chopper hastasıyım![]()
O benim işte şkdmfşkg İltifat edilince çok utanırım etmeyin lan diye kızarım lkjdnmfgOnun sey hallerine bitiom. Utaninca hem sevinio hem hakaret edio ya ajsbbsbs
Pamukseker olarak soydassiniz chopper la o zaman. DO benim işte şkdmfşkg İltifat edilince çok utanırım etmeyin lan diye kızarım lkjdnmfg
Pamukşekerde çok severim lanet olsunPamukseker olarak soydassiniz chopper la o zaman. D
Iyilestirmesinin sebebi doktor hiluluk'un ogretilerine sadik kalmasindan kaynaklaniyor. Hepsini iyilestirmiyor, ama savastigi bir grubun onderi kendi adamlarini tehlikeye atarsa yaralandiklari icin yapabiliyor. Ben hepsini severim cunku yeri gelince hepsi cok afilli laflar edebiliyor. Ama 1 tane soylemem gerekirse bu zoro olurdu.Pamukşekerde çok severim lanet olsun
Chopperin düşmanlarını iyileştirmesi beni çok salak ediyor ya...
Önce dövüyorlar sonra tedavi ediyor sarıyor sarmalıyor lkdnmfg
Sen en çok hangi karakteri beğeniyorsun.. Erkek izleyenlerde sanji çoğunlukta benim çevremde..
Senden zoro geleceğini bi hissetmedim desem yalan olur.Iyilestirmesinin sebebi doktor hiluluk'un ogretilerine sadik kalmasindan kaynaklaniyor. Hepsini iyilestirmiyor, ama savastigi bir grubun onderi kendi adamlarini tehlikeye atarsa yaralandiklari icin yapabiliyor. Ben hepsini severim cunku yeri gelince hepsi cok afilli laflar edebiliyor. Ama 1 tane soylemem gerekirse bu zoro olurdu.
Ya zoro dememin nedeni korsan olmaya en cok uyan kisilige sahip.Senden zoro geleceğini bi hissetmedim desem yalan olur.
Hepsini bende ayrı ayrı seviyorum fakat işte ne biliym chopperin bir başka yeri var bende o kiraz çiçekleri patladığında gök yüzüne ne ağlamıştım...
Senle konuşurken bile aklıma geliyor duygulanıyorum..Ya zoro dememin nedeni korsan olmaya en cok uyan kisilige sahip.
Ben de cogu yerlerde goz yaslarimi tutamamisimdir. Komediyide dramida cok iyi isliyor anime
Evet teorik olarak cizim ile yapiliyor fakat yetiskin icerik oldugunu bilmediklerinden oyle diyorlar.Senle konuşurken bile aklıma geliyor duygulanıyorum..
Tuhaf ya bazen çok ince çok güzel şeyler öğteriyor animeler.. güldürüyor derken ağlatıyor..
Sonra biri çıkıyor diyor ki çizgifilm alcan küreği![]()
İtiraf et birinci katı ayağı kaldırmak için suikast düzenliyorsun.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.