içelim mi belki pavyona gideriz hayatımızda bir ilk olur fırsat bu fırsat
Pavyona niye gidiyoruz, meyhaneye gideriz delikanlı gibi ben bu sevdanın telafisini başka karıların totişine bakarak aramak istemiyorum...
içelim mi belki pavyona gideriz hayatımızda bir ilk olur fırsat bu fırsat
ne biliyim belki hazırlıksız yakalarım boşluğuna falan gelir gideriz diye dediydim dik dur koçum biz kimseye ne 2. şansı veririz ne de 2. şansı istemeyiz ki telafisi olsun yanlış yaptıysak doğrusu budur hadi eyvallah mükellefe gidiyomPavyona niye gidiyoruz, meyhaneye gideriz delikanlı gibi ben bu sevdanın telafisini başka karıların totişine bakarak aramak istemiyorum...
bende pazara gidiyorum kankine biliyim belki hazırlıksız yakalarım boşluğuna falan gelir gideriz diye dediydim dik dur koçum biz kimseye ne 2. şansı veririz ne de 2. şansı istemeyiz ki telafisi olsun yanlış yaptıysak doğrusu budur hadi eyvallah mükellefe gidiyom
ucuzsa mandalina al bizim eve cuma pazarı yakın akşama meyve kalmamışbende pazara gidiyorum kanki
rengı gordukten sonra mı gıydın kefenı
fıkra guzel
Takipteyimmm:) yanlış yere yazdım az önce :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.