Benim hiç aklıma gelmemişti valla 🙂Walking on cars deyince direkt aklıma taş devrinin gelmesi normal mi?
![]()
dikkatliyim ya ondanBenim hiç aklıma gelmemişti valla 🙂
ne güzeldi bunları izlemesi ya.
Evet çok dikkatlisin hem de.dikkatliyim ya ondan
evet, çoğu şey güzel geliyordu o zamanlar.
Winnie the pooh'u şimdi izlesem yine zevk alırım bence.Evet çok dikkatlisin hem de.
şimdi izlesen de aynı zevki vermiyor her şey çocukken güzelmiş.
Ben alamıyorum yaWinnie the pooh'u şimdi izlesem yine zevk alırım bence.
![]()
Fotoğraflarını falan çok gördüm de şimdi sen söyleyince bakıp öğrendim adını.Ben alamıyorum ya
şey çok güzel arada rastlayınca izliyorum kafadar ayılar duymuşundur illa ki :)
Denk gelirsen izle eğlenceli oluyor.Fotoğraflarını falan çok gördüm de şimdi sen söyleyince bakıp öğrendim adını.
televizyonda mı? ben en son ne zaman televizyon izlediğimi hatırlamıyorumDenk gelirsen izle eğlenceli oluyor.
bilgisayardan izle o zaman ben izliyorum ya tivibu güzel oluyor bir sürü film kanalları gerçi hepsini bitirmiş olsam datelevizyonda mı? ben en son ne zaman televizyon izlediğimi hatırlamıyorum![]()
İftara doğru şu söylediğin filmi izleyeceğim bakalım, beğenmezsemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm üzülürüm :/bilgisayardan izle o zaman ben izliyorum ya tivibu güzel oluyor bir sürü film kanalları gerçi hepsini bitirmiş olsam dahatta bugün dizi var akşamaa
hangisi oİftara doğru şu söylediğin filmi izleyeceğim bakalım, beğenmezsemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm üzülürüm :/
hangisi o
ben beğenmiştim valla :) güzeldi baya
Bi dizi önerdiğini hatırlıyorum, filmi unutmuşum evet özür dilerim :/ben beğenmiştim valla :) güzeldi baya
ayrıca çok önceden de bir film önermiştim sana ben unutmuşsun anlaşılan
Diziyi bende hatırlamıyorum ne önerdiğimi. sorun değil :)Bi dizi önerdiğini hatırlıyorum, filmi unutmuşum evet özür dilerim :/
Akşam filmden sonra ben seni rahatsız ederim o haldeDiziyi bende hatırlamıyorum ne önerdiğimi. sorun değil :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.