Boyle bir kisik gozle keserimmm. Pembe dizideymis gibi hissedersinn çicegimmm.
Tasi bak ziplatirim bes defaa burdan ne kadar duygusalim artik sen anlaaa.
Dudak alti sakalim pek harika
Elimle de boyle kalp yaparimm sevgilimm 🫶
O zaman bu şarkıyı sevgili babana armağan ediyorum 😁
ah be aslanım onlar küçük detaylar hadi bakim yemek hazır olunca seslen.Her yemek bir bilezik ederse
Annen yapsın biz yiyelim canımah be aslanım onlar küçük detaylar hadi bakim yemek hazır olunca seslen.
Dinle baklaım beğenecekmisinnEve geçerken arabada dinleyeceğim 🤗
He canım anam yaptı ben yedim de sen kaldın. Git krakerini ye bu sefer balıklısından.Annen yapsın biz yiyelim canım
Dinle baklaım beğenecekmisinn
Eline sağlık ne yaptı annenHe canım anam yaptı ben yedim de sen kaldın. Git krakerini ye bu sefer balıklısından.
ah ah aslanım anam yapmış olsa sana minnet eder miyim hiç.Eline sağlık ne yaptı annen
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.