Deleteeeeeeeeeeeeee ozaman.Teşekkürler <3
Ama ben böyle şarkıları gram sevmiyorum ya...
Belki sen bunu seviyorsundur ya da seversin.Deleteeeeeeeeeeeeee ozaman.
Belki sen bunu seviyorsundur ya da seversin.
Üzdü beniBen de ebegümeci için teşekkür ederim asdlasjdka
ben neden sürekli kızları üzüyorum ve bunu bilinçsiz bir şekilde yapıyorum? neye üzüldün acaba??????????????????????????????????????Üzdü beni(
Hdjdjd bu konu burda uzar sabote etmeyelim sakaydi^^ben neden sürekli kızları üzüyorum ve bunu bilinçsiz bir şekilde yapıyorum? neye üzüldün acaba??????????????????????????????????????
Bazen bana da gelmiyor bildirim tesadüf görüyorum :)) zerrin özer e baksana hiçç değişmemiş sesiBakmasam göremeyeceğim neden bildirim gelmedi acaba canım
Çok kaliteli çok güzel teşk ederimBazen bana da gelmiyor bildirim tesadüf görüyorum :)) zerrin özer e baksana hiçç değişmemiş sesi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.