Mualla’yı sandala mandala atıp o kadar örselediler ki o da artık acısını çıkarıyor.
Aferin Mualla’ya 🤓
Teşekkür ederim ☺️
O zaman bu şiiri armağan ediyorumm
Bunu nasıl bir ortamda dinlediğimi sesli sesli anlatacağım 😂
Deve gibi adamım, hala şöyle çocuk şarkısı duyunca dinleyesim geliyo sonuna kadar. D:
Al bu da benden sana <3
"Ben de mi" derken?!!!??!?!?!?!?!Ya hayır ya!
Sen de mi ya 🥺
Ya sen benim bu şarkıya olan antipatimi nasıl bilmezsin?! Asıl sen izahat ver 😂"Ben de mi" derken?!!!??!?!?!?!?!
Sana benden başka kim yollayabilir bu şarkıyı. Hemen izahat ver çabk
Yapma ya. Ben de okuyan kız Azeri, hem de bir yakınının adına benziyor adı diye attıydım. ASYa sen benim bu şarkıya olan antipatimi nasıl bilmezsin?! Asıl sen izahat ver 😂
Ben bu şarkıyı ilk defa İbrahim Tatlıses’den duymuştum. Bu antipatinin onunla bir alakası olabilir. Belki ilk olarak bu kızcağızdan dinlesem severdim. Bilemiyorum şu anda.
Hemen bana başka şarkı armağan eder misin? Acil!
Yapma ya. Ben de okuyan kız Azeri, hem de bir yakınının adına benziyor adı diye attıydım. ASSA Dur tamam hemen telafi ediyorum.
Elbette Azerbaycan ve Azeri sevgim tartışılamaz 😊 Hep o Tatlıses’in yüzünden…
![]()
Bu arada bir Azeri yemeği yedim… Bayılırsın.
Henüz yapmayı denemedim ama Türkiye’ye gelince sana yapayım. Bu sefer ot mot değil, kuzu eti var bildiğin 😂 Turşu qovurma ya da aş qarası diye arat bak. Ama yanına bizim pilavdan yapsak daha iyi olur gibi.
Aslında ben sana şarkı armağan edecektim… Yemeklere gitti aklım 😁
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.