Ben sana kıyamam ki🙈Olsun inceydi yakaladım ne bağrıyon ljkndfg
Klipler de genel de kadın ön planda oluyor benim suçum yok aslsdlkjsdf
Yakışıklı adam klibi atim sana , ama rock tabanlı bir parça;
Linkini biliyordumda chrisi duymamıstım..@nunu begeni atinca tekrar dinledim sagol.
Bu arada 3 sene once falan chris cornell intihar etti. Linkin park solistide intihar etti chester bennonton
Bu versiyonunu ilk kez dinledim Teşekkür@nunu bu da inti illimani den
Rica ederim. İnti İllimani Şili'li Protest Müzik grubu yasaklıydı ama yasakları kalktı ve devam..Bu versiyonun
Bu versiyonunu ilk kez dinledim Teşekkür
Sözlerini hatırlamıyorum ama sanatla uğraşılmasına hiç anlam veremiyorum.Rica ederim. İnti İllimani Şili'li Protest Müzik grubu yasaklıydı ama yasakları kalktı ve devam..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.