Bilemiyorum ne desem , muhtemelen naifimdir :)O kadar naif misiniz gerçekten? (Üstteki arkadaşa soruyorum)
Haci o emoji fosil oldu lan nerden buldun. D- Burası neden böyle giremiyorum aaa ban yemişim “ulan yapılır mı benim gibi adama”![]()
Ahaha öyle denk geldi diyelim :)Haci o emoji fosil oldu lan nerden buldun. D
sjsjsjjsjsjBabanin düsmanlarini ...keyim
çok tatlısın böyle okuman sence de normal değil mi .))Bu başlığı - ballandıktan - sonra şeklinde okuyan var mı
Tek ballı ben miyim
Sıcaktan gibi ama diğer konularla birleşince aklımın başka yere gitmesi kaçınılmaz oldu şekerimçok tatlısın böyle okuman sence de normal değil mi .))
Ben bir kaç kere oyunlardan banlandım twiterden banlandım siyasi yorumlarHic banlanmadim .pp
Ilk baninizi kac yasinizda yediniz?Genelde bile isteye ban yiyorum.
Zorluyorum tekrar foruma girmek için , ya olursa dimi ama ..
Niye ki son bani da siz mi atacaksınız.Ilk baninizi kac yasinizda yediniz?
Amaç o zatenZurnada ilk zamanlar ban yemiştim @Chen 😂 gaza gelip admin oldum üstüne
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.