yok yok zikretmezsin merak etmeYa şimdi bir yerde filan bilmeden ismini zikredersek hata yapmayalim diye karşim. Yoksa katiyen ağzından laf almak gibi amacım yok asdfg
yok yok zikretmezsin merak etmeYa şimdi bir yerde filan bilmeden ismini zikredersek hata yapmayalim diye karşim. Yoksa katiyen ağzından laf almak gibi amacım yok asdfg
dile getirmiyim![]()
Sen nasil diyorsan hafız 😀yok yok zikretmezsin merak etme![]()
zillidir kesin: )

Tartismayin geldim geldim 😂😂
kimsenin beni etiketlemeyişi hüzünlendirdi..
bazen bazılarının kötü yönleri de çekiliyor cherry: ) güzel dostum cok sevdiginden olsa gerek . her insanin iyi kötü yüzü vardir. :) sen iyilerini görüyorsun
bebegim mesele meleklik degil ki , melekleri herkez sever..
Ben senin meleksi olmayan taraflarini daha cok seviorum : )
Okçular tepesini terk etme, galiptir bu yolda mağlup yalnız değilsin asdfg1 kişi etiketlememiş. Meme konusu olunca 30 kişi etiket yapıyo
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.