no
İşte en samimi cevap sırf bunu itiraf ettiğin için sen bir meleksin 😁no
Hepimizin içinde kötülük var
Fazlasıyla dürüst olacam derken patavatsızlığa evrimleşmem dimiİşte en samimi cevap sırf bunu itiraf ettiğin için sen bir meleksin 😁
Kesinlikle öyleFazlasıyla dürüst olacam derken patavatsızlığa evrimleşmem dimi
Öyle ama hepimizin içinde kötülük var iyiyi tercih edebilmek bizi insan yapıyor
Yanlışlık mı olduuu alıntı gösteriyor..İşte en samimi cevap sırf bunu itiraf ettiğin için sen bir meleksin 😁
Evet yazmıştım öğlen ama vazgeçmiştim panoda kalmış yeni mesaj yazınca o da geldi 🤣 ama fikrim geçerli hala 😁Yanlışlık mı olduuu alıntı gösteriyor..
Neymiş..Evet yazmıştım öğlen ama vazgeçmiştim panoda kalmış yeni mesaj yazınca o da geldi 🤣 ama fikrim geçerli hala 😁
Dur yazayım tekrar ddNeymiş..
Görmedim bir şeyy..
Tamamm..Dur yazayım tekrar dd
Ona katlandığını için en Melek sensin 🤣En melek xasth..
Ahahahaa..Ona katlandığını için en Melek sensin 🤣
Çok şaşırmış gördüm seni ))
benim meleğim oÇok şaşırmış gördüm seni ))
Bir ismi var mı :)benim meleğim o
dile getirmiyimBir ismi var mı :)
Pakize su asdfgdile getirmiyim![]()
zorlamaPakize su asdfg
Ya şimdi bir yerde filan bilmeden ismini zikredersek hata yapmayalim diye karşim. Yoksa katiyen ağzından laf almak gibi amacım yok asdfgzorlamaöle bir şey olsa söylerim
çoğu kişi benle özleştirdi zaten meleğimi
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.