Sen ortaya karısık al. Biz hallederiz (Turktelekom)yaa çok güzel renkler var bunlardan harf harf alabiliyoz mu![]()
Sen ortaya karısık al. Biz hallederiz (Turktelekom)yaa çok güzel renkler var bunlardan harf harf alabiliyoz mu![]()
bana da mı böle diyosunn yaa .s.s ölür müsün little little into the middle yanar dönerli bile yapsan, hani sen beni adminiçen yapcaktın pis yalancııııııııııııııııııSen ortaya karısık al. Biz hallederiz (Turktelekom)
özelden gönderirdim kanks isteseydi kasdjsakd köylü vampir masum ne lan. hepimiz aynı gemideyiz.Holy e gönderiyim diyon ama, holy demek zaten ben demek ne demek rüşvetle bile olmaz…. Nan biz köylüler olarak siz yönetimden neden nefret ettiğimi şu an çok iyi hatırladım……………..
bu d0ru mu ? öyle bi title mı var ?bana da mı böle diyosunn yaa .s.s ölür müsün little little into the middle yanar dönerli bile yapsan, hani sen beni adminiçen yapcaktın pis yalancıııııııııııııııııı![]()
gavat paylaşımını unutan zihniyetleri kınım kınım kınıyorummŞU KONUDA 1 TANE BİGİ POSTU YOK, YAZIKLAR OLSUN
sen kayınçosun kanks en sonunda gelin olurken fotonu banner üstüne oturtucam ben çeyiz sandığı gibijshdghflkjlgkkjhözelden gönderirdim kanks isteseydi kasdjsakd köylü vampir masum ne lan. hepimiz aynı gemideyiz.
sakin ol
bu d0ru mu ? öyle bi title mı var ?
benim forumun nesi olcam kank ? @HolySpectre![]()
benim kazıklardan başka oturduğum şey yok kanks. onun da fotosu yok ispatlayamam ama yemin edebilirim o olur mu ? kasdjasen kayınçosun kanks en sonunda gelin olurken fotonu banner üstüne oturtucam ben çeyiz sandığı gibijshdghflkjlgkkjh
gözümde bi an canlandırıp çok eğlendim şu an kjdshgjl eğer otururken bi foton varsa yapcam bunu ama online diyetim var şimdi o bitsin bakcam hdgkjlg
yemine gerek yok biçoğuna şahidimbenim kazıklardan başka oturduğum şey yok kanks. onun da fotosu yok ispatlayamam ama yemin edebilirim o olur mu ? kasdja
Ekli dosyayı görüntüle 2066
avatarımın öyküsü, bilmek isteyenlere.............................
hayallerimizdeki pembe olmadığından mütevellit vaatlerin bir kısmını gerçekleştirebildik ama çalışmalarımız sürüyor
Ekli dosyayı görüntüle 2067
bu da kullanıcı grup adımın öyküsü, hiç sormuyorsunuz ama yine de yazayım dedim.............................![]()
Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor lkasjdlkas
Az çekmedik Türk telekomdan sürekli münakaşa ettiğimizden ister istemez bu modeli kabullendik. Kurtulamıyoruzz15 haziranda 1 sene olacak ve hala değiştirmedin, farkında mısın fdfgfh
ne kadar da türk telekomu rol model edinmiş bir minim minimm adminimmm gfdffhj
Az çekmedik Türk telekomdan sürekli münakaşa ettiğimizden ister istemez bu modeli kabullendik. Kurtulamıyoruzz
Foruma kattığın hareketlilikten dolayı forum gelirlerinin bi kısmının sana verilmesi için bi anket hazırla bence.aman tanrım didimmm forumsalda rekor üstüne rekorrr.......
10 kişi konu görüntülüyo .s.s
8 üye yok diyenler utanır mı, sanmammm........
Ekli dosyayı görüntüle 6315
ayyy olabilir mi öyle bir şeeyyyForuma kattığın hareketlilikten dolayı forum gelirlerinin bi kısmının sana verilmesi için bi anket hazırla bence.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.