Forumda unutulmaz anlar

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
konu var mı bilmiyorum aradım bulamadım, varsa da birleştirin onu da mı ben söliim :honk:

hatıra defteri gibi güzel oluyo bu :honk:

benim bu forumda en unutamadığım sahne holynin pembe diye moru iteleyerek gözlerimi kanattığı anlardı .s.s yetmezmiş gibi bi de üstüne şeker pembesi diye kırmızımsı çingenemsi pembe yaptı, bu gözler bunları gördü aman yarappiiii .s.s keşke görüntü olsaydı da ispatlasaydım :honk: neyse bundan sonra bu konuyu sıkça kullancam .s.s

imzamın öyküsünü de iliştirip kaçayım :hih:

2022-07-06_15-14-56.png

bir miktar kalbim çıt gözyaşım pıt oldu tabi..............................

alcatraz

🍻
Elmas Üye
benim en unutulmaz ve kırılım anı olarak gördüğüm nokto, yetkimin olmadığı yerde biricik @Chen 'in devreye girmesiydi.
artık bi müridin var. emret reis!

pumpkin🌸

Elmas Üye
benim en unutulmaz ve kırılım anı olarak gördüğüm nokto, yetkimin olmadığı yerde biricik @Chen 'in devreye girmesiydi.
artık bi müridin var. emret reis!
nan ne devreymiş gire gire bitmedi :honk: kıskanıyorum ama..........
ben de sen açamıyosun diye konu açmıştım sana onu neden yazmıysuoonn :hih:

alcatraz

🍻
Elmas Üye
nan ne devreymiş gire gire bitmedi :honk: kıskanıyorum ama..........
ben de sen açamıyosun diye konu açmıştım sana onu neden yazmıysuoonn :hih:
snn yerin ben de hep ayrı, kıskanman anlamsız ama.....

haa bi de şöyle bi anı geldi aklıma o da kırılımdı. benim açamadığım konuyu benden önce davranıp açmıştı biricik, eşsiz muazzör arkadaşım @pumpkin
saolsun hepsinin ilk harfi küçüktü ama olsundu düşünmesi bile yeterdi :dyg:
iyi ki de vardı :kalp:

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Bel far'ın imzamla uğraştığı zamanları unutamıyorum. Benim ayarlardan kaynaklı bir sorun yüzünden ne kadar uğraştırmıştım.dddd

pumpkin🌸

Elmas Üye
snn yerin ben de hep ayrı, kıskanman anlamsız ama.....

haa bi de şöyle bi anı geldi aklıma o da kırılımdı. benim açamadığım konuyu benden önce davranıp açmıştı biricik, eşsiz muazzör arkadaşım @pumpkin
saolsun hepsinin ilk harfi küçüktü ama olsundu düşünmesi bile yeterdi :dyg:
iyi ki de vardı :kalp:
Koskoca kokokoadmin sayılırsın artık, otur düzelt beğenmiyosan başlığını :hih:
Yalnız o değil de ben sana bi buçuk ay vermiştim forumda adam yönetime girdi ya la :honk: bu da tarihe not düşülsün rica ediciğimmm :torpu:

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Koskoca kokokoadmin sayılırsın artık, otur düzelt beğenmiyosan başlığını :hih:
Yalnız o değil de ben sana bi buçuk ay vermiştim forumda adam yönetime girdi ya la :honk: bu da tarihe not düşülsün rica ediciğimmm :torpu:
senin açtığın başlığı benim değiştirmem ne haddime liverpool ülkü ocakları başkanısın. şafak operasyonuyla ters kelepçe el-ense alırsın beni. gerek yok güzel görünüyor başlık düşündüm de gerek yok :honk:

senin sayende kanks. bi de @döngüsel
merak edip sormasa keşfedemezdim burayı.
senin malum bana forumları teklif ettiğin yok :T:

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
senin açtığın başlığı benim değiştirmem ne haddime liverpool ülkü ocakları başkanısın. şafak operasyonuyla ters kelepçe el-ense alırsın beni. gerek yok güzel görünüyor başlık düşündüm de gerek yok :honk:

senin sayende kanks. bi de @döngüsel
merak edip sormasa keşfedemezdim burayı.
senin malum bana forumları teklif ettiğin yok :T:
Hapishane nickli arkadaş.dddd

Ahahhaha sahi bir de o vardı.aşdaşjşaf

Nobody

Teknik Admin
konu var mı bilmiyorum aradım bulamadım, varsa da birleştirin onu da mı ben söliim :honk:

hatıra defteri gibi güzel oluyo bu :honk:

benim bu forumda en unutamadığım sahne holynin pembe diye moru iteleyerek gözlerimi kanattığı anlardı .s.s yetmezmiş gibi bi de üstüne şeker pembesi diye kırmızımsı çingenemsi pembe yaptı, bu gözler bunları gördü aman yarappiiii .s.s keşke görüntü olsaydı da ispatlasaydım :honk: neyse bundan sonra bu konuyu sıkça kullancam .s.s

imzamın öyküsünü de iliştirip kaçayım :hih:

2022-07-06_15-14-56.png

bir miktar kalbim çıt gözyaşım pıt oldu tabi..............................
Zor zamanlardıı
Evet sebep şu ki renk verirken bir kaç yerden değiştirmek gerekiyordu dolayısıyla bir tarafın mor olduğunu çok geç fark ettim. Ayrıca şeker pembesi değil mi bu ya :dd

SS deki postun imza ile gönderme yapılacak kadar etkili olacağını tahmin etmemiştim.
Benimde unutulmaz anım bu evet :honk:

Son düzenleme:

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
@alcatraz şey geldi aklıma, o lanet yer. Hani sınavla üye alan.ddd Sildim ben orayı defterden. Şifre falan bende yok bilesin.: )))

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Hapishane nickli arkadaş.dddd

Ahahhaha sahi bir de o vardı.aşdaşjşaf
asjkdsa
evet kero bana söylediğinde çok merak ettim nickini. söyledi hatırlayamadım dedim bi bakayım kimmiş aksdjasd
teşekkür ederim iyi bişiye vesile oldun (((((:
@alcatraz şey geldi aklıma, o lanet yer. Hani sınavla üye alan.ddd Sildim ben orayı defterden. Şifre falan bende yok bilesin.: )))
evet yaaa bi de o vardı demi klasjdska
sorun yok beee istiosan gönderebilirim linki. benim amacım kafayı içeriye sokana kadardı. ben onu gerçekleştirdim.artık banlayabilirler kajdsad
Güzel fikirmiş

Sınav sorularını hazırlıyım ben :honk:
çok üyemiz vardı iyi olur yaaa valla kasdjsakd
ama soruları bi gör kasjdska o kadar garip ki.
10 soru vardı sanırım %60-70'i yazılım dili geri kalanı da alakasız bişiler. yok ford yok napolyon yok güncel konular mırt zırt.
istersen atabilirim link bi dene şansını :honk:

pumpkin🌸

Elmas Üye
@alcatraz kanks eskiden ben seni sürüklerdim peşimde biliyon ama ne biliyim ben uzun zamandır kopuğum bu alemden aklıma gelmemiş, ha geldin de noldu bu defa sene sanki 2013 yine kopamıyom niye geldin olm sen bu foruma sölücem adminlere banlasınlar seni :honk:

Zor zamanlardıı
Evet sebep şu ki renk verirken bir kaç yerden değiştirmek gerekiyordu dolayısıyla bir tarafın mor olduğunu çok geç fark ettim. Ayrıca şeker pembesi değil mi bu ya :dd

SS deki postun imza ile gönderme yapılacak kadar etkili olacağını tahmin etmemiştim.
Benimde unutulmaz anım bu evet :honk:
çok içime oturmuştu o akşam çok mutsuz ettin beni :((( dedim benim aşkütellam haza bir renk körü :honk: bu da @Chen in sana anlattığı renk değildi ama bu gözlerin neleri gördüğünü biliyoruz…..

hangi forum sınavla üye alıyormuş lütfen söyleyinnnn :honk:

alcatraz

🍻
Elmas Üye
@alcatraz kanks eskiden ben seni sürüklerdim peşimde biliyon ama ne biliyim ben uzun zamandır kopuğum bu alemden aklıma gelmemiş, ha geldin de noldu bu defa sene sanki 2013 yine kopamıyom niye geldin olm sen bu foruma sölücem adminlere banlasınlar seni :honk:
evet yaa eski tadı yok ama az cok eskiyi anımsatıyor ama :honk: mod'luk yapıoz olum ne ban'ı ortalıgı karıştırma zaten karışık klajdas

malum siteyi sana buradan yazamam. reklam yasak.
forum kuralları 5. madde 2. fıkrası gereği ban sebebidir.
rüşvetle bile kabul edemem sorry kanks

pumpkin🌸

Elmas Üye
evet yaa eski tadı yok ama az cok eskiyi anımsatıyor ama :honk: mod'luk yapıoz olum ne ban'ı ortalıgı karıştırma zaten karışık klajdas

malum siteyi sana buradan yazamam. reklam yasak.
forum kuralları 5. madde 2. fıkrası gereği ban sebebidir.
rüşvetle bile kabul edemem sorry kanks
Holy e gönderiyim diyon ama, holy demek zaten ben demek ne demek rüşvetle bile olmaz…. Nan biz köylüler olarak siz yönetimden neden nefret ettiğimi şu an çok iyi hatırladım……………..

Nobody

Teknik Admin

çok içime oturmuştu o akşam çok mutsuz ettin beni :((( dedim benim aşkütellam haza bir renk körü :honk: bu da @Chen in sana anlattığı renk değildi ama bu gözlerin neleri gördüğünü biliyoruz…..

hangi forum sınavla üye alıyormuş lütfen söyleyinnnn :honk:
Arada olur öyle şeyler ya çokta şeapmamak lazım
Google a RGB renk paleti yaz seç rengini değiştireyim aaa :honk:
Hex(#) renk kodu da kabul

Nobody

Teknik Admin
Yabanci dil değil bebeimmsuu

Renk kodları yaz, sevdiğin rengi seç. Renk kodunu bana gönder. :srl:

Üst Alt