hüma hanım rizeye davetlimsiniz bi ara yüz yüze görüşelim dfsdfsdfsdTamam cino. .p
hüma hanım rizeye davetlimsiniz bi ara yüz yüze görüşelim dfsdfsdfsdTamam cino. .p
Adımıda biliyor hdudjsks. Yandık herkes bizi tanıyor.hüma hanım rizeye davetlimsiniz bi ara yüz yüze görüşelim dfsdfsdfsd
ben tüm konulara geçerken baktığım için bi yerde adın geçti ordan biliyorumAdımıda biliyor hdudjsks. Yandık herkes bizi tanıyor.
Rizeyi görmeyi çok isterim ama.
Hayda adımızı yazanlar hepinize aşk olsun. ;/ben tüm konulara geçerken baktığım için bi yerde adın geçti ordan biliyorum
sen nereliydin![]()
Hayda adımızı yazanlar hepinize aşk olsun. ;/
Ben selanik.![]()
Sana özel mesaj atamıyorumkiHmm dur manzaramı atayım sana birazdan![]()
adana havalimanı önünde tanışmadık mı zaten kahbe, foturaflar var foturaflar
chen benim borcu bırak ya hiçbir aksiyonu forum üyelerinin ayak numaralarını falan tahmin ederiz......@Oggy nin toplam ne kadar borcu kaldiğini merak ediyorum
Seninki 40 41 michen benim borcu bırak ya hiçbir aksiyonu forum üyelerinin ayak numaralarını falan tahmin ederiz......
ashdjskakal nerden bilebilirsin bu bilgiyi.....Seninki 40 41 mi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.