Kavgaları cikaranları herkes biliyor. Olm en viran, agzi bozuk, seksist konusan ben bile kavga cikarmiyorum. Millet nasil kavga edicek mesgale buluyor anlamiyorum.
Cunku bir tane canimiz var, gerekli yerlere sokmak icin bekliyoruz.bizim içinden geleni söylede veya düşün bi zikkoyu okuyacak da neden laf sokma yok birader
Cunku bir tane canimiz var, gerekli yerlere sokmak icin bekliyoruz.
Onlarda ise bir suru dildo var, ugraslari yok, arada "kendi arkadaslarinin" bile yuzune vurup.
- ah ahahahaha hadi ama saka yaptim bu kadar kizma ah ahahahaha diyorlar.
Eee nick de bosuna "kutsal" yazmiyor.yok şimdi olay çıksa holy gelip kızmaz mesela çocuk efendi çocuk
Eee nick de bosuna "kutsal" yazmiyor.
Bro bana bi sövsenehüü belfar çok kavga çıkartıyor böyle yapmasın...
İnsan gibi sovmek serbest, hayvan gibi sovmek icin lutfen dm kullanin.
Ben sovemem, sonra admin sovuyor diye RTURK'e sikayet ederler kanka 😣
Bro bana bi sövsene
Gençliğinin baharını severim üzülürsün fevo :/
O eski halindeki eser var ya o kalmamış be adrenalin bitmiş ölmüşsün sen be
The predestination da ki dede paradoksu gibi. Ama onu da dusundum. En yetkili nick Admin nicki girer ordan banlarim. Sonra admin olarak yoluma devam ederim. nasill, tertemiz benceeKanka bi de şimdi sen sövsen seni kim banlayacak paradoksa bakar mısın yauw
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.