Kimsenin hatırı kalmaz böyleGenel olarak herkes diyebilirim. Herkesi takip ediyorum. Herkes hakkında bir fikrim var.
Kimsenin hatırı kalmaz böyle
Eru dikkatimi çekiyor
+1 benim de dikkatimi çeken Can :d@dinamickaygısız in kaygisizligi![]()
@Biggie eskisi kadar post atmiyor aslinda biggie de cok dikkat cekici bir arkadasimiz+1 benim de dikkatimi çeken Can :d
teşekkür ederim canım@Biggie eskisi kadar post atmiyor aslinda biggie de cok dikkat cekici bir arkadasimiz
Kim bilir kimler var şimdi gönlünde @Biggie sen bizi unuttun çoktan belki deteşekkür ederim canım
yok yahu sizi unutmak mümkün mü, sadece eskisi kadar yazacak gücü bulamıyorum. sürekli buradayım yoksaKim bilir kimler var şimdi gönlünde @Biggie sen bizi unuttun çoktan belki de
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.