Tema Editörü

Forum Sorunsalları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan feveran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet istediğimiz kadar sallayabiliyoruz efenim

Arkadaşlar sizi önce DM'ye davet ediyorum.
özele davet yasağ değil mi yaa
aslşkdşalsd

sevgili yönetim;
bu mesajımda size en içten dileklerimle ............................. .................... ......................... ...................... ....................... .................. ..................... .............. ....................... ...................... ........................ ....................... ..........
saygılar dilerim.

özele davet yasağ değil mi yaa
aslşkdşalsd

sevgili yönetim;
bu mesajımda size en içten dileklerimle ............................. .................... ......................... ...................... ....................... .................. ..................... .............. ....................... ...................... ........................ ....................... ..........
saygılar dilerim.
Başka bir seçenek kalmamış artık aralarında bu problemi özelde çözmeleri en mantıklısı olduğunu kanaatindeyim. hsdjkah

ikinci paragraf'a cevabım şu şekilde;

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

Başka bir seçenek kalmamış artık aralarında bu problemi özelde çözmeleri en mantıklısı olduğunu kanaatindeyim. hsdjkah

ikinci paragraf'a cevabım şu şekilde;

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
.- -.-- .. .--. / -.-. .-..- -.. -.. . -. / .- -.-- .. .--.

gorseller carpi isareti gorunuyo, cevapla'ya tikladigimda normal gorunuyo

bazen fotograflar boyle gorunuyo sebebi ne anlamadim

Hqe7gY.png

Geri