Tema Editörü

Forum Sorunsalları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan feveran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hiçbir problemin olmayışı benim için büyük problem suni problemler üretelim

Sorun 2020 de mevcutmus 😄
O zaman bi forum sorunsalı doğuyo. Konuya tıklayınca eski mesajlar geliyo🥲
Tarihe bakmıyorum ki ben.Neyse sonuçta 3 sene gecikmeli de olsa mükemmel bir çözümle halletmiş olduk kfjskfjs Ne olur hem sanki direkt son mesajlara geçse?

Bende yine iki gündür bildirim sıkıntısı var. Konular içinde etiketlerimi şans eseri görüyorum 🤦 benim gibi sorun yaşıyan var mı? Yoksa bana Özel mi🤭

Bende yine iki gündür bildirim sıkıntısı var. Konular içinde etiketlerimi şans eseri görüyorum 🤦 benim gibi sorun yaşıyan var mı? Yoksa bana Özel mi🤭
Tarayıcının geçmişini ve tarama verilerini silip baştan siteye giriş yapıp bildirimlere izin vererek denermisin 🤗

o sıkıntı bende de oluyordu birileri sorun çözmek yerine link atmıştı kendi işini kendin gör dercesine sjjsjsj hayret sana kimse link atmamış demek ki garezleri bana .dd

o sıkıntı bende de oluyordu birileri sorun çözmek yerine link atmıştı kendi işini kendin gör dercesine sjjsjsj hayret sana kimse link atmamış demek ki garezleri bana .dd
O link bildirimleri açman için gerekli olan linkti @Queen hanımcım. Siz kendi kendinize garezleniyorsunuz bence :))

Geri