Tema Editörü

Forum Sorunsalları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan feveran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet siz kaos tayfa idiniz. Bura niye bu kadar küfürsüz, ahlaklı..

Bence o tayfanın en başı size çok uyumlu juju hanım hakkınızı yiyemeyiz. Hoş bu son haftalar çıkışlarımla bende kaos lara sürükleniyorum ama olsun patlamam lazımdı yoksa herkes maşallah ak kaşık.

En acilinden farklı görüşler lazım bu foruma. Yoksa biz zamanında çok denedik. Olmuyor anacım kavgasız, dövüşsüz. Elitlik de bir yere kadar. Asdfghjk

En acilinden farklı görüşler lazım bu foruma. Yoksa biz zamanında çok denedik. Olmuyor anacım kavgasız, dövüşsüz. Elitlik de bir yere kadar. Asdfghjk

Bunun için çalışmalarımız sürüyor, fake yobaz üyelikler alıp kavgalar çıkarmayı düşünüyoruz...

Hatta FBI böyle çalışmalar yapıyor diye biliyorum, iki grup oluşturup iki farklı görev veriyorlar bir taraf sorun çıkarma üzerine planlar yapıyor diğer tarafta bunları engellemek adına çalışmalar yapıyor, o tarz bir şeyler işte.

Hatta FBI böyle çalışmalar yapıyor diye biliyorum, iki grup oluşturup iki farklı görev veriyorlar bir taraf sorun çıkarma üzerine planlar yapıyor diğer tarafta bunları engellemek adına çalışmalar yapıyor, o tarz bir şeyler işte.
Artık naparsınız ben bilmem. Ben, çekirdeğini alıp olayları izleyen, Sonra banlanan tayfanın Arkasından konuşanlara laf sokan gruptanım. Çekirdeğimi çitleyemezsem, bu süreci yürütmek çok zor, anlatabiliyor muyum?

Artık naparsınız ben bilmem. Ben, çekirdeğini alıp olayları izleyen, Sonra banlanan tayfanın Arkasından konuşanlara laf sokan gruptanım. Çekirdeğimi çitleyemezsem, bu süreci yürütmek çok zor, anlatabiliyor muyum?

Hiçbir şey anlamadım çünkü ben hep o banlanan tayfaya dahildim o yüzden bu süreçte yaşanan şeylerin tadını hiç bilmiyorum... Umarım isteklerinizi karşılamakta başarısız olmayız.. olursak da feveran ve biggie düşünsün ya mahcup olacak olan onlar alksjdsajlkdsa

Geri