senin gibi bir "yalancı" olmaktansa onur ve gururumla totoş olurum daha iyi
Resmen şuan üzerime oyunlar oynanıyor.Söz verip tutmadılar mı? aa ne kadarda sen.
senin gibi bir "yalancı" olmaktansa onur ve gururumla totoş olurum daha iyi
Resmen şuan üzerime oyunlar oynanıyor.Söz verip tutmadılar mı? aa ne kadarda sen.
Biggieye lafım yok ama feveranla mahcup olmayı aynı cümlede kullanmak ne bileyim çok saçma. Adam banladığa foruma benim hesabımdan girip, millete sövüp beni de banlatan adam. Yapmayın lütfen asdfghjlk
slm
konu açarken aşaği kısımda etıket seysı mı neyse onun adı onu kaldırmıssınız mı ne olmus bısey olmus
(konu ıcerıgıne dair yazdığımız mınık kelımeler vardı ya)
Aynen.Merhaba @Chen hanım, aşağıda bulunan görselde ki etiket kısmından mı bahsediyorsunuz?
Ekli dosyayı görüntüle 301
Çok fena bir durum bu.Forumun heryerinden google adworslar fişkiriyor
parmağimi nereye basmak istesem bir anda başka reklama basıyorum mobil girişte mi var bu
Forumun heryerinden google adworslar fişkiriyor
parmağimi nereye basmak istesem bir anda başka reklama basıyorum mobil girişte mi var bu
Çok fena bir durum bu.![]()
şimdi pc deyım pc de reklam yok
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.