Forum arkadaşlığı

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Saygı ve mesafeyi aşmadıkça güzel sürdürülebilir arkadaşlıklar doğuyor.

forumtutkunu

Elmas Üye
Eskisi gibi sevgi pıtırcığı değilim ya. Benden uzak durun lütfen 😀

En iyi arkadaş forumda edinilir, çünkü şu çağda bile foruma giriyorsa gerçekten kaliteli bir insandır diye düşünüyorum. Bu arada forumdaki herkesi de övmüş olduk ama öyle. :)

Günışığı

Platin Üye
Yoğun yorgun zamanlarım olsa da bir geliyorum herkesi yerinde buluyorum. Bu güzel birileri tarafından hatırlanmak hiç tanımadıkların tarafından sevilmek güzel. Bazen reele taşırsın kafa uyumlu olur

Nobody

Teknik Admin
Yıllar önce internet sayesinde tanıştığım, hâlâ görüştüğüm ve çok sevdiğim arkadaşlarım var.
Forumlar ve benzeri platformlar, insanların düşüncelerini paylaştığı ve iletişim kurduğu ortamlardır.
İnternetteki herkesin kötü olduğunu düşünmek bana göre çok yanlış. Eğer öyle olsaydı, bu yazıyı okuyan sen de buna dahil olurdun.
Gerçek hayatta herkes iyi olmadığı gibi, internet ortamında da herkes kötü değildir

Lavinia

Platin Üye
Yıllar önce internet sayesinde tanıştığım, hâlâ görüştüğüm ve çok sevdiğim arkadaşlarım var.
Forumlar ve benzeri platformlar, insanların düşüncelerini paylaştığı ve iletişim kurduğu ortamlardır.
İnternetteki herkesin kötü olduğunu düşünmek bana göre çok yanlış. Eğer öyle olsaydı, bu yazıyı okuyan sen de buna dahil olurdun.
Gerçek hayatta herkes iyi olmadığı gibi, internet ortamında da herkes kötü değildir

Filtresiz arkadaşlıklar güzel olabiliyor

Bir kadeh şeref

Copyright @ Charismax
Gümüş Üye
Arkadaşım eşşek. .

Önce arkadaşım oldu sonra sevgilim sonra eşim 14 yıl olacak hala devamke... Günümüz zamanına gelirsek günümüzde çakma rolex çok ama seçersen ki gerek yok merhaba merhaba ama iyi insanlar da var.. Mesela ben... Çok iyiyimdir iki güzel söz et bitti

Üst Alt