Yok mu artıran 1 yıla sevgili olmak gerekmez mi?6 ay veya 1 sene sürmeli bence sonra bişeyleri ilerletme zamanı diye düşünüyorum
Kişilerden kişilere değişir bence.Yok mu artıran 1 yıla sevgili olmak gerekmez mi?
Evlense bebeği olur o süredeKişilerden kişilere değişir bence.
Orası ayrı bi konu tabi bu konuda sana full katılıyorum :)Evlense bebeği olur o sürede
İyi fikir
Sen ikisini de anlatsan ya bize. Biz de bilgilensekkBu kavramlar artık çok karıştı.
Flört dönemi hangisi oluyor? Bir ilişkinizin olduğu ama nişan/evlilik olayına adım atmadan önceki önem mi? Yoksa ben bu insan hoşlanıyor muyum diye düşünüp, tatlış tatlış bakıştığınız dönem mi? Onu biri açıklarsa ben de cevap vericem![]()
Engin tecrübelerimden faydalanmak istemene çok saygı duyuyorum 🤣Sen ikisini de anlatsan ya bize. Biz de bilgilensekk
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.