sordular cevapladım ya ne var ya nomuşş çok fazla kötü karakter sevmişsem aklıma gelenleri şettim@nunu konuyu rahat bırak![]()
Var yazıcam kendimi hazır hissetmiyorumsordular cevapladım ya ne var ya nomuşş çok fazla kötü karakter sevmişsem aklıma gelenleri şettim
ayıb ayıb sende yaz seninde olsun

Supernatural deki lucifer den başlayacam
izlemedim desem ne çeşit bi linç yerim ljkdfngkljdgfldkhSupernatural deki lucifer den başlayacam
300 bölüm falan izle biterizlemedim desem ne çeşit bi linç yerim ljkdfngkljdgfldkh

muğlakBir çoğunu
lalo salamanca da vardizilerden yanıt kabul görürse
tuco salamanca
gustavo frings
bilmiyordum onu googledan baktımlalo salamanca da var
benden sana ufak bir öneri, saul goodman ın diziyi izlebilmiyordum onu googledan baktım
salamancaların hepsinde başka bi aura var ya

Ya ona başladımbenden sana ufak bir öneri, saul goodman ın diziyi izle![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.