Kelebek ya hani kelebeğim 😍 Diye sevmiyor ömür kısa diyeÖldürücü iltifat vay be
Romantik şiiy seniKelebek ya hani kelebeğim 😍 Diye sevmiyor ömür kısa diye
Öyleyim tabi lan.. Sen ne bakıyon adam kesip astığıma o'da romantiklik.. Abi beni öp diyolar ben ölüm öpücüğü atıyorum gönderiyorum sevdiği allahına .. Hakkımı yemeyin romantiklik benim kanım damarım canım anamın geçmişinde var ! ' dsfdsfRomantik şiiy seni
Kükhanbeyi sanırsınÖyleyim tabi lan.. Sen ne bakıyon adam kesip astığıma o'da romantiklik.. Abi beni öp diyolar ben ölüm öpücüğü atıyorum gönderiyorum sevdiği allahına .. Hakkımı yemeyin romantiklik benim kanım damarım canım anamın geçmişinde var ! ' dsfdsf
Hey yavrum hey sen ananın mutfakta sarı bezi ile cebelleşirken ben kürdan dan bey yapıp köroğluculuk oynuyordum... jfkddkdkKükhanbeyi sanırsın
Oynadığın oyunu bilmiyorum kürdan ile kimi kör ettinHey yavrum hey sen ananın mutfakta sarı bezi ile cebelleşirken ben kürdan dan bey yapıp köroğluculuk oynuyordum... jfkddkdk
Menem şehremen qahramaniOynadığın oyunu bilmiyorum kürdan ile kimi kör ettin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.