bilmiom ki ben öyle yorumladım askdjakolm ben ne olduğunu da anlamadım teklif miymiş hgsgfhk
bilmiom ki ben öyle yorumladım askdjakolm ben ne olduğunu da anlamadım teklif miymiş hgsgfhk
@pumpkin haydi uykuya yarın devam edersin ksjsjdjjd
Bu yuzden sorulari yanlis anliyorsun istegelmiş bana haydi uykuya diyoo
dostum benim bi uyku düzenim yoookkk![]()
yine mi yaa .s.sBu yuzden sorulari yanlis anliyorsun iste![]()
Sorulari yanlis anlamassin dedigimi bile yanlis anlayan pumpkin gibi pumpkinyine mi yaa .s.s
yine neyi kaçırdım yine neyi yanlış anladımmm .s.s
yoo hiç de öle bişe demedin, soruları yanlış anlıyosun dedinSorulari yanlis anlamassin dedigimi bile yanlis anlayan pumpkin gibi pumpkin
Tamam 🤸♂️yoo hiç de öle bişe demedin, soruları yanlış anlıyosun dedin![]()
ulan insan bi merak eder bu kız in mi cin mi diye .s.s neden anlatmıyosunuz ://///@Xasthur ile aramızda geçen muhabbeti bana bilale anlatır gibi anlatıp anlamamı sağlayana instamı atarım![]()
8 fava başka ne yapmak istersin diye sorası geliyor insanın fjsjfjf zjsbdhdhsf fisjfnxbdbBiz de mi 8 fava fotoğraf ekliyoruz? .d
Git başımdaaan djdjdjjddj8 fava başka ne yapmak istersin diye sorası geliyor insanın fjsjfjf zjsbdhdhsf fisjfnxbdb
ya yıkıldım fjejrud dusheheh tamam salıyorum fjdjfxhsbdbdGit başımdaaan djdjdjjddj
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.