Külliyen yalan arkadaşlar. Yazışmadığımız platform yok yetişemiyorum@HolySpectre bana cevap vermiyor
Fark ettim de beni yalanlıyorKülliyen yalan arkadaşlar. Yazışmadığımız platform yok yetişemiyorum
Bu karikatüre bayılıyorum. Tam yerinde yakalmışsın gel öpücem 😘
onurcankaya19032015@gmail.com
Bu nasıl bir mail adresi @Onurcan ? Gerçekçi bulmadım fake olabilirsin o yüzden üyeliğini askıya aldım. Doğru dürüst kimliklerle gel onaylansın.
Değil mi @Xasthur @HolySpectre @Bel far niente @Melodram haksız mıyım yani? Şu maile bakın gerçek gibi duruyor mu? Adam mailinin arkasında şifresini eklemiş gibi biz de yedik!
Kalabalık değil ondandırForumda hiç hareket yok.
onurcankaya19032015@gmail.com
Bu nasıl bir mail adresi @Onurcan ? Gerçekçi bulmadım fake olabilirsin o yüzden üyeliğini askıya aldım. Doğru dürüst kimliklerle gel onaylansın.
Değil mi @Xasthur @HolySpectre @Bel far niente @Melodram haksız mıyım yani? Şu maile bakın gerçek gibi duruyor mu? Adam mailinin arkasında şifresini eklemiş gibi biz de yedik!
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.