başkaları bişi zannedecek diye çizgimizden çıkmak bize yakışmaz reyiz.. ayneenn devamm oynaaNeyse demeter gibi karışık zannedilmeden susalım 🤪🤪
başkaları bişi zannedecek diye çizgimizden çıkmak bize yakışmaz reyiz.. ayneenn devamm oynaaNeyse demeter gibi karışık zannedilmeden susalım 🤪🤪
Tamam özelden devam ama @Küboo bizim özele bakmasın utanırım 😂😂😂başkaları bişi zannedecek diye çizgimizden çıkmak bize yakışmaz reyiz.. ayneenn devamm oynaa![]()
sorucaz işte bi cevap versin de. ayrıca bunda utanılacak birşey yok insani duygular bunlarTamam özelden devam ama @Küboo bizim özele bakmasın utanırım 😂😂😂
bu üzdü. belki fikrini sunardın![]()
tamam madem bunu sen istedinBeni de dahil edebilirsiniz, orasi ayri 🙈😜🤪
Fark ettim de Board Admin ne bir ben bilmiyorum. @Küboo ne demek?
Ben de bilmiyordum ama çaktırmıyordum, sayende öğrendik 🤣Fark ettim de Board Admin ne bir ben bilmiyorum. @Küboo ne demek?
E niye sormadın? Ben hala tam anlamadım. Neyse yukardan birseymiş.Ben de bilmiyordum ama çaktırmıyordum, sayende öğrendik 🤣
Yönetim kurulu yöneticisi, yani arş-ı ala mertebesi buradan çok net görünmüyor 😂E niye sormadın? Ben hala tam anlamadım. Neyse yukardan birseymiş.
forumsal'ın sefiridir. biat edin !Yönetim kurulu yöneticisi'imiṣim :))
Sevgili @Küboo ,rengin hoş olmuş. Hayırlı olsun :)
Yardımcı admin gibi bir şey.Fark ettim de Board Admin ne bir ben bilmiyorum. @Küboo ne demek?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.