@Küboo hayırlı olsun, yakışmış ve havalı olmuş 😎
Çok teşekkür ederimmm kiii
@Küboo hayırlı olsun, yakışmış ve havalı olmuş 😎
o ne be@Küboo hayırlı olsun. Board özel okuyor musun Sjsjsj
özel kutumu da görüyon mu kız doğru söyle kızmıcam kasjdsaHirrseyyyiii okuyorum sjdjjds![]()
Rankında yazıyor ya özellikli admin Sjsjsjo ne be
bende özel okumalı bişi sandımdı aksdjsakdRankında yazıyor ya özellikli admin Sjsjsj
Ona emin değilizbende özel okumalı bişi sandımdı aksdjsakd
öğrencez aklsdjasd acil konuya lütfen admine hanım @Küboo bağzı sorularımız vardaaOna emin değiliz![]()
Vayy bunu öğrendiğim iyi oldu, özellerde kırıştırmayayım bari 🤪🤪Hirrseyyyiii okuyorum sjdjjds![]()
bana attığın resmi silmek istemiyorum ama coookk güzeelll görünüyoooVayy bunu öğrendiğim iyi oldu, özellerde kırıştırmayayım bari 🤪🤪
Yiaaa şapşik senin attıkların çok daha hoştuu 🤪bana attığın resmi silmek istemiyorum ama coookk güzeelll görünüyooo
arşivimin en güzellerindendi. daha neler var bi bilsen....Yiaaa şapşik senin attıkların çok daha hoştuu 🤪
Neyse demeter gibi karışık zannedilmeden susalım 🤪🤪arşivimin en güzellerindendi. daha neler var bi bilsen....
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.