yazın tadı bir kere güneş yanığı acısı çekmeden geçmiyor losyonu dolaba atıp sürünce biraz daha ferahlatıcı oluyorGüneş beni feci yakmiş.

sağlıklı olcam diye dizi incittik iyi mi
Böyle işin içine
valla öyle olduGeçmiş olsun , spor sağlığa zararlıdır
valla öyle oldu
Çok keyifliyfim eğleniyordum bisiklet işini abartınca bünye sen hayırdır dedi kfldghmfdgh
zumba çok zevkli pilates değilde yoga severimBilemiyorum nunucum yürüyüş + pilates yeterli oluyor illa kardiyo yapıcam dersen dans et en azından eğlenirsin 💃🏻
zumba çok zevkli pilates değilde yoga severim
Bisiklet çok keyifli açık havada park ve parkurda olunca ama fazla hızlı davrandım dinlenerek sürsem hiç bir şey olmayacaktı
Leslie falanda severim baya keyifli geliyor
işte o hergün sürme hatasını yaptım vücüt alışana kadar 1 on 1 off yapmak lazımmıs olurda bir gün bisiklet binersen aklına geleyimTalihsizlik olmuş bisiklette çok iyi uygun yol olsa hergün sürerdim kesin
toparlanıp yeniden başlayabilirsin umarım🤗
Bu da gecer nunum.yazın tadı bir kere güneş yanığı acısı çekmeden geçmiyor losyonu dolaba atıp sürünce biraz daha ferahlatıcı oluyor![]()
Var dimi 🤣 🤭 🤣 🤭Bu da gecer nunum.
Bu anaç hallerin beni benden aliyor.
Var, var.Var dimi 🤣 🤭 🤣 🤭
eşim bazen şey diyo tamam ANNE 🤣🥲🥲🥲
Hiç.iyi değil biliyorum 🤣🤣🤣Var, var.
Fazla da anne dedirtme, benden sölemesi .ddds
Stelyum oglaksa, sittin sene seni birakmaz.Hiç.iyi değil biliyorum 🤣🤣🤣
Yıldız mapte o kadar oğlak olunca bir işe karışmamak için baya zorlanıyorum 🤣🤣🤣🤣
Hiç yanına gitmemeyi çözüm olarak buldum 🤣🤣🤣🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.