yani... daha seksist, daha eril, daha sert olanlarıda var..Zengin parasıyla fakir karısıyla oynar sözünden mi bahsediyorsunuz
Ben bu atasözüne reddiye - diss atmak isterim müsaadenizleyani... daha seksist, daha eril, daha sert olanlarıda var..
zengin sevişir, fakir çiftleşir...Ben bu atasözüne reddiye - diss atmak isterim müsaadenizle
Fakir sevisemez
Yok bee üreme dönemini tamamladıktan adet yerini bulsun diye iştezengin sevişir, fakir çiftleşir...
Neden ki?Ben bu atasözüne reddiye - diss atmak isterim müsaadenizle
Fakir sevisemez
Süreyyacigim fakirler mutsuz, mutsuz insanın sevismeye moodu kalmaz, arada bir hala islevini koruyor mu diye denerlerNeden ki?
Yasak mi fakire?
Anlamadim Chenciğim.
Afrika bu denkleme hic uymuyor, gülcazim.Süreyyacigim fakirler mutsuz, mutsuz insanın sevismeye moodu kalmaz, arada bir hala islevini koruyor mu diye denerler
Fakir adam bedenen ve zihnen hep yorgundur üstelik hiyerarşik sistemde altta kaldığından ruhsal olarak da gergin ve üzgün ne yapsın bu adam ucunu bucagina denklestiremiyor borçlar dağ gibi olmuş
Onlar kendilerini fakir görmüyor yaşama bicimleri o sekilde . Acımasız bir cümle gibi evet dünyanın gelismisligine bakınca öyle fakat biz köleyiz onlar kurak da olsa bir topragin doğanın sahibiAfrika bu denkleme hic uymuyor, gülcazim.
Allah aşkına fakir çift masajina mi gidebilecek, hangi rezidansin yüksek katında cama yapışıp sevisecek.. bu hafta sonu havuzlu bı villada , yok çok sıkıldım su ülkeye gidip manzaraya karşı falan ... Fakir yazın memleketine gidemiyor artık . Seksi çamaşırlar,aksesualar bile bu dünya para seks lüks artıkchen, hiç katılmıyorum.
fakirin sofrası ve yatağı bereketli olur... işin ekonomisi, sosyolojisi üzerinede tartışılabilir fakat konu fakirin sevişmesi değil zaten, daha iyi sevişmesi...
Ee afrikadaki kendini kiminle mukayese etsin ki tek derdi bu ayı nasıl geçiririz değil yarın uyandığımda aç mi yok mu olacagiz
rezidans olmaz doğa olur...Allah aşkına fakir çift masajina mi gidebilecek, hangi rezidansin yüksek katında cama yapışıp sevisecek.. bu hafta sonu havuzlu bı villada , yok çok sıkıldım su ülkeye gidip manzaraya karşı falan ... Fakir yazın memleketine gidemiyor artık . Seksi çamaşırlar,aksesualar bile bu dünya para seks lüks artık
Düz seapip geçiyor işte adet yerini bulsun
Bizim için artık durdurulamaz seviyeye geldi kapitalizme köleyiz örneğin Türk tvlerde yıllarda aynı temada diziler ve hayvan gibi izleniyor herkes de şikayetçi kim izliyorsaHaklisin.
Bizim su an düsüp, tahtali köyü boylamayacagimizin garantisini kim verebilir?
Her anin son olabilecegin garantisi var ama.
simdi de yasamak cok zor.
onlar o bilince ermis iken,biz neden kontrol edemeyecegimiz bir prangaya takiliyoruz?
Yok sistem diyemeyecegim.
Kendi sistemini kendin olustur.
Fakirin arabası mi var doğaya nasıl gidecek araba olsa benzin yok Birak sevismesinler yaarezidans olmaz doğa olur...
cama yapışmaz otomobil içi olur.
havuzlu villa olmaz, park olur..
fakirin hep bir yakalanma, gözetlenme korkusu sevişmeyi daha zevkli hale bile getirebilir... mesele fantezi ise eğer...kırbaç olmaz, inek derisinden kayış kemer olur yani...
@Süreyya sen de bir şey söylesene, sınıfsal bir çatışmanın ortasındayım...
niye olmasin yahu. doğanı, şahini vardir. fakirlik kistasin bir lokma ekmeğe muhtaç, aç bitap insan profili değilse şayet.Fakirin arabası mi var doğaya nasıl gidecek araba olsa benzin yok Birak sevismesinler yaa
Adamın kafasi dolu konsantrasyon sıfır olmaz öyle şeyler Hem Türk babalar doğaya çıkınca mangal yakar
Fakirligimin sınırları, buyuksehirde asgari ucretten başlıyor daha altını düşünemiyorum bileniye olmasin yahu. doğanı, şahini vardir. fakirlik kistasin bir lokma ekmeğe muhtaç, aç bitap insan profili değilse şayet.
asıl sevişmek kafasını dağıtır, arzuları daha baskındır. sadece dolu bir kafa, stres, hayat kavgası yeterince yaşanmaz kılar hayatı...
tamam sevişin nedir. hicazet mi veriyorsun deli.Fakirligimin sınırları, buyuksehirde asgari ucretten başlıyor daha altını düşünemiyorum bile
İyi hadi hadi tamam sevisin ne yaparsanız yapin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.