senin feyk hesabın mı vargündem hakkında gerçekleri söyleyince başımıza iş alıoz. mecbur illegal takılcaz
hangimizin yok ?senin feyk hesabın mı var![]()
link atsanahangimizin yok ?
twitterda varsın ya olum ? eklisin bende ?link atsana![]()
olm feyk mi o .s.stwitterda varsın ya olum ? eklisin bende ?
isim soyisim yok olum feyk işte ?olm feyk mi o .s.s
nası bi insanlarsınız yaaa...........................
doğru diyorsun ama o dediklerin olmadan da beni buluyorlar bi şekildeisim soyisim yok olum feyk işte ?
stalklamak olur, takılmak olur, eleştirmek olur hakaret küfür etmeden bazen zor olsa da :d bu tür amaçlar için feyk var işte. isim soyisim yok
beceremiosan yapma kardeşim şu işi.doğru diyorsun ama o dediklerin olmadan da beni buluyorlar bi şekilde![]()
stalklanmam benim suçum mu kanksbeceremiosan yapma kardeşim şu işi.
dokunuyorsa içmicen arap![]()
yıllardır prof stalkersın. stalklanmam senin sucun değil ama bu yolun yolcusu olaraktan stalkerlara yakalanmak snn sucun :d feyk hesabı da bulamazlar yani bence adjsakdstalklanmam benim suçum mu kanks![]()
belki de yakalanmak istiyorumduryıllardır prof stalkersın. stalklanmam senin sucun değil ama bu yolun yolcusu olaraktan stalkerlara yakalanmak snn sucun :d feyk hesabı da bulamazlar yani bence adjsakd
avcı ne kadar yöntem bilirse av da o kadar yol bilir
sen işini bilirsin ben bişi demiom.belki de yakalanmak istiyorumdur
feyk hesaplar ayrı kanks, profesyonellik bunu gerektirir çünkü...........![]()
atamam kanks pis işlerime bulaştıramam seni jhsdgkhlkjbsen işini bilirsin ben bişi demiom.
link atsana![]()
nan eklemicem bakıyım ne kadar yaratıcısın merak ettim kajdsakdatamam kanks pis işlerime bulaştıramam seni jhsdgkhlkjb
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.