Sen ağız tadını biliyonMakarna ile nirvana oluyor bu.
Makarnanın terayağına küp küp doğrayıp eritin.Makarnayı öyle boca edin.
Rica ederim.
Aromayı mentolledim yakıyor ya genizi o anlam da... Tarifi yok arifini yazdım jdkdkdMentol kivami ne @Garga![]()
Enez ile karıştırdın sen EzineyiPeynirlerin atasıdır nokta net... Tat aroma keskin ve mentol kıvamındadır ama o peynir çok faydalıdır ....
Bu arada çanakkale ezinesi mi?
Edirne tarafı mı bilmem ama lakap ezine
Enez sen yazdın ilk defa okudum, okurken de ilk defa duydum abiEnez ile karıştırdın sen Ezineyi
Ezine Çanakkalede
Edirne de Enez var ege denizine kıyısı olan harika bir sahil ilçesi...Enez sen yazdın ilk defa okudum, okurken de ilk defa duydum abi
Kale diye biliyorum da abi... Peynir olarak hiç bilmiyom acaba dedim enez peyniri mi varEdirne de Enez var ege denizine kıyısı olan harika bir sahil ilçesi...
Enez Çanakklaeye bağlı Asya kıtasında olan bir ilçe peyniri ile ünlüdür
Tulum peyniri bastırıyorlar mış abi... İstanbul silivri tarafı yerel halk var orada göçmenler... Dedim ya hatırladım diye, enez de peynir bastırdım derlerEnezde peynir yok ya :) Edirne mi Çanakkale mi diyince sen Enezi Ezine ile karıştırdın diye düşündüm sadece
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.