Soru Evlilikte "Ayrı Yataklarda Uyuma" Özgürlüğü

Tuz

💫 Maybe in Another Life...
Platin Üye
Evlisiniz veya aynı evde yaşıyorsunuz. Partneriniz "Ben geceleri rahat uyuyamıyorum, horlama sesinden rahatsız oluyorum, uykumu alamıyorum" diyerek yatakları ayırmak, başka odada uyumak istiyor. Ama gün içinde aranız çok iyi. Geceleri yatakları ayırmak evliliğin/ilişkinin bitiş düdüğü müdür, yoksa iki tarafın da uyku kalitesi ve sağlığı için modern bir çözüm mü?

Frenk

Elmas Üye
yatak arkadaşınız horluyorsa siz daha çok horlayın asla altta kalmayın

Chen

🎈
Forum Sorumlusu
Dikkatinizi vermeniz gereken bir işiniz varsa ya da bu uykusuzluk sizi ciddi anlamda etkiliyorsa hala aynı yatakta yatmak için inatlaşmanin anlamı yok

Nepenthe

Platin Üye
Hatun yataktan kovup, git salonda kanepede yat diyene kadar yataktan gitmem, gerçi kovulsam yine gitmem, ben niye gidiyorum sen git derim 😀

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
romantizm falan ok ama soruda rahatsız ettiği geçiyor abiiiiiii tedavi olsun ya da adamı sıkıca kundak yap ağzınıda bantla

Run

Gümüş Üye
Yanımda horlayan birisi olursa yatamam, şıkır şıkır osuran birisi olursa yatamam, eh konforlu bir uyku iyidir. Uykusuz kalmak yerine diğer oda da yatarım, bunda bir sorun görmüyorum..
Sağlıksız bir ortamda bulunmak, yok ben ayrı yatmam demek normal değil..

Küboo

🎈
Board Admin
Ayni yatakta yatip bir birine yabanci olan onca insan.. bazi seylere fazla deger yüklüyoruz, iliski de daha önemli seyler var

Ben hasta olduğumda bazen eşime bulaşmasın diye başka odaya gider yatarım. Ama sabah uyandığımda bir bakarım, bana sarılır vaziyette. Meğer benim uyumamı bekliyormuş, sonra sessizce yanıma gelip yatıyormuş. :D Ne olursa olsun; hasta da olsan, ölsen de tek yatılmayacak, der hep. Bi de gözüme kadar öper hastalık umrunda değil ki. :D

Üst Alt