"Geleneksel rollerde yüzüğü ve organizasyonu erkek yapar algısı var. Ancak günümüzde eşitlik savunuluyorsa, evliliğe giden ilk adımda maliyetin de yarı yarıya paylaşılması gerekmez mi? Yok hala 'erkek yapar' diyenler ağırlıkta mı?"
Ne alakayeni arkadaşlar mı edindin...
run mahlaslı kişiyi kastettim...Ne alaka
Ben uzmanım.. aşk adamıyım, ilişki konusunda nokta atışı yaparım..Ne ağladın ya
Bilgilendirme için teşekkürler
Tamam da her flörte evlilik teklifi yaparsak evin yolunu bulamayız..
Ben evlenilecek değil, eğlenilecek erkeğim..
Şu an flört etmek çok lüks, bir buluşmada çok para gidiyor.. kadınlar elini cebine atmıyor, hep erkekten beklenti..
Eskiden kesinlikle hiçbir şekilde kadına hesap ödetmem derdim.. şimdi üçüncü buluşmada baktım dümenden de olsa elini cebine atmıyor.. kaçarım ahah.
Gitsin karnını doyuracak başkasını bulsun.. evet artık değiştim.. yavşak olmak lazım biraz, kadınlar efendi, düzgün, beyefendi erkek sevmiyor.. onları salak yerine koyuyor, enayi gözüyle bakıyor.. tabii bu bir genelleme, herkes için geçerli değil..
Bu arada evlilik ciddi bir iş Zeynep hanım.. bu konuları özelde konuşsak..
Düşünme aşamasındayımrun mahlaslı kişiyi kastettim...
Kardeşim Zeynep hanımı rahatsız etmezsen sevinirim..run mahlaslı kişiyi kastettim...
TamamBen uzmanım.. aşk adamıyım, ilişki konusunda nokta atışı yaparım..
Herkesle evlenilmez..
Konu maddiyat değil, salak yerine konmak..Ohoo daha evlilik yoluna girmeden flört asamasina maddiyati actin runcugum![]()
zeynep hanım rahatsız olursa kendisi bildirir...Kardeşim Zeynep hanımı rahatsız etmezsen sevinirim..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.Org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.