Soru Evliliği Tavsiye Eder misiniz?

Benim kadar mutlu olabilecekler ise öneririm. Adamına denk gelmezler falan boşuna günaha girmeyelim şimdi.

KahKaha

Gümüş Üye
Kadın
Şakası bir yana; bütün arkadaşlarım evlendi. Akrabalarımın çoğu evli. Tanıdığım herkes evli. Bunların yarısı ya boşanıyor ya da inanılmaz mutsuz oluyorlar.

Evlenip de mutlu olabilen bir çifte rastlamadım daha. Diyeceklerim bu kadar.
Sen sus, sen. Annene şikayet ederim!
Evlen ama düğün de yap. Pasta da olsun. Müstakbel karınla da arkadaş falan etme beni. Direkt görümcelik üzerinden yap aramızı. Benim de hakkım şu hayatta bir görümce topuzu yaptırıp hunharca göbek atmak.
Onur’u hiç karıştırma, onu düğüne ikna edemem. Evlenir ama düğün olmadıktan sonra sizin evliliğinizin bana ne gibi bir faydası var, öyle değil mi?

• Haha
Tepkiler: Eru

Uçak Benzini

Copyright @ Charismax
Gümüş Üye
Evlenmek demek alis harikalar diyarında demek.. Alis'iniz varsa evlenin yoksa eğlenin robiiiiiinn huuut larrr

Eru

Platin Üye
Sen sus, sen. Annene şikayet ederim!
Evlen ama düğün de yap. Pasta da olsun. Müstakbel karınla da arkadaş falan etme beni. Direkt görümcelik üzerinden yap aramızı. Benim de hakkım şu hayatta bir görümce topuzu yaptırıp hunharca göbek atmak.
Onur’u hiç karıştırma, onu düğüne ikna edemem. Evlenir ama düğün olmadıktan sonra sizin evliliğinizin bana ne gibi bir faydası var, öyle değil mi?

Senin derdin bizim evlenmemiz falan değil şöyle ağız tadıyla bir görümcelik yapmak değil mi. A:SDAS

Yapacaz yapacaz. Hiç merak etme sana şöyle gözlerine bakınca ensenin ürpereceği bi gelin bulacam. Bol bol stres atarsın. :D :D

KahKaha

Gümüş Üye
Kadın
Senin derdin bizim evlenmemiz falan değil şöyle ağız tadıyla bir görümcelik yapmak değil mi. A:SDAS

Yapacaz yapacaz. Hiç merak etme sana şöyle gözlerine bakınca ensenin ürpereceği bi gelin bulacam. Bol bol stres atarsın. :D :D
Allaaaaam… Evlenmeden hanım köylü oldu 😭
Zaten bu kadar zeki olmasan ben seni bu kadar sevmezdim. Aferin 🤓

• Haha
Tepkiler: Eru
Üst Alt