evli insanların sadece evli insanlarla takılması

Oggy

kınaya Kars'ın
Sexolog
çok garibime giden anlamlandıramadığım bir durum..... ya sen 40 yıllık müzmin bekardın...... hayatında evli insanlarla aynı ortamda bulunmadın, sıkıcı buldun, ezdin, hor gördün onları........ evlenince ne değişti, gözün bekar insanları görmüyor daha..... hemen de buluyorlar takılacakları evli insanları..... ya bi kere de bekar ağırla o evde..... yok hep karılar, kocalar......

Plesk

Bronz Üye
bekarlar yoldan çıkarttığından evli arkadaşlarıyla takılıyorlar.

Eunoia

Altın Üye
Evli olup bekarım diye gezenlerde var.

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
sonra da kero neden hiç arkadaşın kalmadı.......... neden acabaa :honk:
-------
aslında bi bekar olarak evli arkadaşlarımın içinde bulunduğu durumu algılayamıyorum zaten. misal bi arkadaşım 2 yıl arayla 2 çocuk yaptı. birinin kreşi diğerinin diş çıkarması yarım gün gidip çalışması bunun yanında eşinin kariyerinde terfi döneminde olması falan... çok garip geliyor. kadın zamanla yarışıyor koştur koştur her yere yetişiyor. ben de tez de bitti boşluğa düştüm napsam diye düşünürken o dizi senin bu film benim takılıyorum :honk:
yani aslında yaşadığımız zaman dilimleri farklı oluyor o sana hevesleniyor sen onu anlamaya çalışıyorsun falan zaten yıpratıcı boşverin :honk:

Nobody

Teknik Admin
çok garibime giden anlamlandıramadığım bir durum..... ya sen 40 yıllık müzmin bekardın...... hayatında evli insanlarla aynı ortamda bulunmadın, sıkıcı buldun, ezdin, hor gördün onları........ evlenince ne değişti, gözün bekar insanları görmüyor daha..... hemen de buluyorlar takılacakları evli insanları..... ya bi kere de bekar ağırla o evde..... yok hep karılar, kocalar......
İnsanoğlu her zaman bulunduğu ortama ayak uydurmaya çalışır.. Üzülme @Oggy o senin gibi bir değeri kaybetmenin acısıyla ne yaptığının farkında değil şuann

The

Bronz Üye
teker teker boşanıyorlar hepsinin üstünü çizdim ama artık çok geç 😅

Üst Alt