Evlenmek istemeyen insanların ortak sorunu

SleepleSsS

Yorumbaz
Ne demek evlenmek istememek!!!!
Evlenin…
Anlaşamadınız mı yürütemediniz mi
Medeni insanlar gibi boşanın

Johns

Gümüş Üye
Zaman diye diye kaldı işte

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Bence bu insanların hepsinde ortak olan geçmişte yaşadıkları hayal kırıklıkları ve güven problemleri, benim çevremde en azından böyle hatta sülalemde böyle :honk: babamın kuzenlerinden bi ablam var annem hep bana onun gibi evde kalacaksın derdi. Bu konularda konuşmak ve karşımdakinin mevcut yarasına tuz basmak istemem ama bi gün bi muhabbette sordum neden evlenmiyorsun abla diye. Bunun 17-18 yaşında bi sevgilisi olmuş, evleneceklermiş falan sonra ayrılmışlar. Ama yıllar içinde bi türlü kopamamışlar. Mesela birkaç yılda bir arkadaşça da olsa bazen sevgiliye dönen muhabbetleri olmuş ve bu 20 yıl sürmüş. Oha demiştim, benim annem olsa o çocuğu istemeye giderdik yengem de iyi sabırlıymış :honk: Bu olayı anlattığı dönem yine konuşuyorlardı evlenelim artık diyor ama güvenmiyorum demişti. İkisinin de başkalarıyla yapamaması, hiç evlenmemesi sonunda bi şekilde bumerang gibi bir birlerine dönmesi ilginç gelmişti. Neyse sonunda 21-22 yıllık bir flörtün ardından 2020 yazında pandemi ortasında evlendiler. Şimdi de canım cicimli paylaşımları hala devam ediyor :honk:
Yine babamın kuzenlerinden bi abim daha var o da 40lı yaşlarının ortasında ama o da hala evlenmedi ona sormadım sebebini ama kesin onun da benzer vardır bi hikayesi sülalecek takıntılıyız çünkü :honk: Hatta bahsettiğim o abla bizim sülalede her ailede bi evlenmeyen var bizimki benim sizinki de sen olacaksın galiba demişti ama o beni sattı evlendi geç de olsa :honk:

Bence benim yeni birini tanımaya mecalim yok, hiç işin yoksa hayatını dinle anlamaya çalış dertlerini dert et ve tüm bunlar olurken de o kişiyi inanılmaz sev dünya bi yana o bi yana olsun :honk: çok yorucu .s.s

Johns

Gümüş Üye
Artık güvenim kalmadı

Eunoia

Platin Üye
Doğru insanın çıkmaması..

pumpkin🌸

Elmas Üye
Zaten aşklar hep yalan dolan
Sonu hep acı hüsran
Bize erciyesten geriye kalan
Sadece arkadaşlar……….

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
yorulmuşlardır , güvenemiyorlardır , isteksizlerdir...

pumpkin🌸

Elmas Üye

Evlenmek istemeyen insanların ortak sorunu: vazgeçmek için hep erken telafi etmek içinse çok geç olması.​

şöyle ki; evlenmek için evlenmek istemiyorsun. elbet çıkacak karşına evlenilecek biri diyorsun. çıkmıyor. sonra zamanında elediğin seçeneklere dönüp bakıyorsun, acaba diyorsun. benzerleri yine çıkıyor e o zaman evlenseydim aynısı işte niye zaman kaybettim diyosun. çok kısır bir döngüye giriyorsun ve girdaba dönüşüyor. kurtulamıyorsun....

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
Bende evlilik kurumuna laf edim bari. Topluca yüce kurumun içini boşalttığımız için.

Eru

Platin Üye
Kesinlikle geçmişte yaşadıkları bir ilişki sorunu vardır. Ya aldatılmıştır, ya güveni sarsılmıştır. Eğer bunlar yoksa laylaylomun tekidir. Çaakın geçin..

Lavinia

Platin Üye
Nasip olmamıştır nasip olsa yerinde duramazsın 🤪

Üst Alt