ben bizimkine baktımda ne oldu saati yanlış söylemiş dolandırıldım süri döfgn df yükselen terazi diye aldık başak çıktı olacak şey mi![]()
Gerisi boş.
Iste istedigin kadar sinistriye baktir,kader kendi aglarini örüyor.ben bizimkine baktımda ne oldu saati yanlış söylemiş dolandırıldım süri döfgn df yükselen terazi diye aldık başak çıktı olacak şey mi
aynen öyleli yapacak bişi yok 🤣Iste istedigin kadar sinistriye baktir,kader kendi aglarini örüyor.
Günesi 11.evinde.
Iyidir iyi.
Ee o zaman ne anlamı var bakmanın kader kendi ağını örüyo zaten…Iste istedigin kadar sinistriye baktir,kader kendi aglarini örüyor.
Günesi 11.evinde.
Iyidir iyi.
MerakEe o zaman ne anlamı var bakmanın kader kendi ağını örüyo zaten…
Irade var sonuctaEe o zaman ne anlamı var bakmanın kader kendi ağını örüyo zaten…
Magnetik cekim gücünün nedenini arastirmak mesela.Ee o zaman ne anlamı var bakmanın kader kendi ağını örüyo zaten…
şişleri seçiyorsun diyebilir miyiz lkdmnfghkEe o zaman ne anlamı var bakmanın kader kendi ağını örüyo zaten…
Laf mı soktun şimdiIrade var sonucta
Ben başka çekimlere inanıyorum tşklrMagnetik cekim gücünün nedenini arastirmak mesela.
![]()
Yer cekimine mi
cikardin mi zurafayi?Bunun cevabını yazıyorm sana bak
cikardin mi zurafayi?
Yandi bitti kül oldu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.