Kriterleriniz sizi bağlar beni bağlamaz 

Çeyiz için değil ya. Hani babasının evinden kapıp gelsin nolcak. Vizynmzu brda trtşck dğlz...çeyize ketçap mayonez de istemezsinkiaa.............
bana vizyonsuz diyenler utanır mı
sanmam jhkjklşi
Ay öldüm gülmekten o nasıl liste@Lucas listede eksik bişiler var mi hepsi bu kadar mi
hm ok pki .s.sÇeyiz için değil ya. Hani babasının evinden kapıp gelsin nolcak. Vizynmzu brda trtşck dğlz...
Ölüyü napcaklar nefes alsin öncelikle fjdjndŞöyle tek tek bakmadım. Üstün körü baktım ama sankim kimse nefes alsın yeter dememiş. Ben kesin bir diyen vardır diye geldim konuya...![]()
Bende onu diyorum. Nefes önemli..Ölüyü napcaklar nefes alsin öncelikle fjdjnd
Allah seni iyi etsin 🤣Şöyle tek tek bakmadım. Üstün körü baktım ama sankim kimse nefes alsın yeter dememiş. Ben kesin bir diyen vardır diye geldim konuya...![]()
Aşk herkeste aynı etkiyi yaratıyorBence yokuş önemli, aşık olup iq’su düşenler aşktan bi haber
Bknz: pumpkin
2 yıl sonra aklınız başınıza geliyorAşk herkeste aynı etkiyi yaratıyor
Aşık olunca kızların beyin fonksiyonlari hep böyle
Biz Bi kere tüm organlarımızla aşik oluyoruz.......
Aşık olmak çok eğlenceli ama sonu 9.1 dram filmi gibi şaşmaz.Aşk herkeste aynı etkiyi yaratıyor
Aşık olunca kızların beyin fonksiyonlari hep böyle
Biz Bi kere tüm organlarımızla aşik oluyoruz.......
Aa yok kız bence erkeklerde aşık oluyor. Kızlar paralarını yiyor, kullanıyorlar. 🥲Siz erkekler ne bilirsiniz aşik olmayı
Vurma qardaş yaralıyız2 yıl sonra aklınız başınıza geliyor![]()
Canlari musalla taşinaAşık olmak çok eğlenceli ama sonu 9.1 dram filmi gibi şaşmaz.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.