Sen uyumuyo muydun?icimden süphelerr seller sular: ) bilemedim.
Sen uyumuyo muydun?icimden süphelerr seller sular: ) bilemedim.
Sen uyumuyo muydun?
homofobiiiiiiyahu kiz kizi öper : ) isirir , sarilir..
iyikide variz : )))
ama siz erkekler öpüsmeyin: )))
homofobiiiiii
Bence o, o ihtimale inanmak istemedi.evet , simdi aslinda bu olaya en cok kim tepki verdi @forumtutkunu : )
Peki bir insan bir seye asiri büyük tepki verince ne oluyordu ..
@Süreyya hanimcim aciklasin en iyisi : )
Bence o, o ihtimale inanmak istemedi.
Kalbi yaraliiiiiii gönlüüüüü yaraliiiii
En güzel yarinlarlaaaaaaa onlar acti arayi jyjdk
Hahahahahahhahahahaarkadaşlar büyük oyunu bozuyorum, zel aslında lez. kanıtını da açıkliym hemmmen, kullanıcı adını tersten okursanız zel >> lez oluyor yani lezbiyen. bu taktiğin tarihte örnekleri var mesela da vinci'nin tuttuğu notlar, ayna yardımı ile bakınca okunaklı oluyormuş. oyun böyük
bilinçaltımda bir yerlerde kendini var etmiş olabilir asıajskmd@Biggie Dan Brown etkisinde mi kaldin asko nybybybdbdbdnf
Sen diyorsan doğrudur bigim alsldflarkadaşlar büyük oyunu bozuyorum, zel aslında lez. kanıtını da açıkliym hemmmen, kullanıcı adını tersten okursanız zel >> lez oluyor yani lezbiyen. bu taktiğin tarihte örnekleri var mesela da vinci'nin tuttuğu notlar, ayna yardımı ile bakınca okunaklı oluyormuş. oyun böyük
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.