Çok seviyorum hocam sizi 😀 yazı yazın ben okuyayım 😀
Hocam size olan sevgimiz çok başka 😀 taam hadi öyle olsun😀O maayy gaaaaad : ) yapmayın lütfen 🤣😂
bak onu doğru dedinen de herkese aşık gibisin 😀
Laa noliii burdaısırırım seni çok tatlısın
Kötüsünüz, hiç taşak avuçlamamış gibi kötüsünüzYönetim yönetim buna sessiz kalmayın beyler arsında elleşmiş ısırmış öpmüş neyim
Neyseki kış geldi yazın okusam bunu buram buram kokusu da gelirdiKötüsünüz, hiç taşak avuçlamamış gibi kötüsünüz
HdjdkddnjsjsjsNeyseki kış geldi yazın okusam bunu buram buram kokusu da gelirdi
Bilgi birikiminizi yazarak aktarıyorsunuz. Çok şeyler kattınız thanks 😀 belki sohbet etmek herkese dokunmak istiyorsunuz ne bileyim 😀 seviliyorsunuz 😀bak onu doğru dedin
evet, çok ilgiye ihtiyacım var dinamik kimse beni sevmiyor, mağaramda yalnız takılırken çok üşüyorum, ısınmaya ihtiyacım oluyorBilgi birikiminizi yazarak aktarıyorsunuz. Çok şeyler kattınız thanks 😀 belki sohbet etmek herkese dokunmak istiyorsunuz ne bileyim 😀
Forumlar bilgi paylaşımı ve tartışma için var. Sinem falan yok hocam. Ben de bilmiyorum neden bu foruma geldiğimi 😀evet, çok ilgiye ihtiyacım var dinamik kimse beni sevmiyor, mağaramda yalnız takılırken çok üşüyorum, ısınmaya ihtiyacım oluyorbtw, "sinem" kim hâlâ söylemedin?
haklısın, sen neden geldiğini bilmiyorsun ama ben neden gitmeyeceğimi çok iyi biliyorum.Forumlar bilgi paylaşımı ve tartışma için var. Sinem falan yok hocam. Ben de bilmiyorum neden bu foruma geldiğimi 😀
gitmeyin zaten, sinemin ne olduğunu sormayacağım. 😀haklısın, sen neden geldiğini bilmiyorsun ama ben neden gitmeyeceğimi çok iyi biliyorum.
sende sakın gitme kalemizi beraber savunacağız sonra kim beni sevecek, özleyecek (:gitmeyin zaten, sinemin ne olduğunu sormayacağım. 😀
Biz gibisi yok Dinamikcim.s.s.Zel ve Süreyya gibi aşk yaşayamazsınız 😀 toplum buna hazır değil 😀
Hiç tanımadığın biri için, böyle bomboş nasıl konuşabiliyorsun, hayret gerçekten.Zel ve Süreyya gibi aşk yaşayamazsınız 😀 toplum buna hazır değil 😀
adamın kalbine indireceksin sen beni haraslaHiç tanımadığın biri için, böyle bomboş nasıl konuşabiliyorsunuz, hayret gerçekten.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.