Eski sorulara çok tepki geliyordu jfkxkxBen bu kadını takip ediyordum sanki ama burada okumak daha eğlencelieski sorular daha marjinaldi ya bunlar normal .s.s aldatan kocasından verdiği karaciğerini isteyen kadın geldi aklıma ya da böle bi mevzuydu sanki, tam da gelmemiş olabilir
![]()
Göster ama elletme mesajı veriyo hep kendi de uyguluyorsa demekEski sorulara çok tepki geliyordu jfkxkx
Bazilarını yayınlamıyor mu napiyorsa...
Gündemden düşünce yayınlamaya başlar bence TV programı da yapıyor zaten fazla reklama ihtiyacı yok gibi ayarında sunuyor kendini
Ben de iki sene önce doğum günümde mutluluk kavanozu almıştım. Mutlu olduğum anları yazayım diye. Bi tane kağıt var içinde@pumpkin ben hiç almadım bana da Bi erkek önermişti ayy erkekler niye takip eder ki böyle seyleri fjxjxj
Dilek defteri varmiş bir de kadınlar isteklerini yazıyor hemen oluveriyor
Birine robot süpürge almiş kocası diğerine mücevherler vs vs birine ev almiş kocası jısjsk hayat tuzlu çapalama yapana güzel
Biyografiye psikog aile danişmani ilişki uzmanı filan yazsan yeterr benceEsra Ezmeci olasım geldi.
Kadın hem eğleniyor hem para kazanıyor.
Güzel fikirmiş.🤔
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.