Makyaj malzemesine para yetişmez böyle fjdjMetroseksüelliği abartıp yanlış anlamışızdır![]()
Arkadaşım adamı allayıp pullayıp napacan acaba? Aklımda deli sorular..benim eski sevgilim de ona oje ve ruj sürmeme izin vermezdii(((
öle deme yaa makyaj yapınca çok güzel oluyodu, oje parmağında kalacak diye korkmuştu aptal hdfj güvenmiyodu bana ordan belliydi çıkarmam sandı dhfjArkadaşım adamı allayıp pullayıp napacan acaba? Aklımda deli sorular..
Bizim bir arkadaşa kız arkadaşı sütyenini taktırmış birde üstüne resmini çekmiş ve bizde kaza eseri arkadaşın telefonunda görmüştükte...Ne günlerdi bee pehhh...
![]()
Bir hafta gözüme çekilen göz kaleminin lekesi ile gezdiğimi bilirim. Neler denedim çıkmamıştı. Gerçi bizimkisi tamami ile sanatsal bir olaydı. Tiyatro sahnesinde gözleri belirginleştirmek için kızlar kalem çekmişti gözümüze. Nasıl bir kalemse...öle deme yaa makyaj yapınca çok güzel oluyodu, oje parmağında kalacak diye korkmuştu aptal hdfj güvenmiyodu bana ordan belliydi çıkarmam sandı dhfj
güzel günlerdi yaa... yakışıklıydı ama makyaj yapınca da güzel oluyodu![]()
o göz kalemi değişmiş belli, göz kalemi olsa duramazdı çıkardı dgjhklBir hafta gözüme çekilen göz kaleminin lekesi ile gezdiğimi bilirim. Neler denedim çıkmamıştı. Gerçi bizimkisi tamami ile sanatsal bir olaydı. Tiyatro sahnesinde gözleri belirginleştirmek için kızlar kalem çekmişti gözümüze. Nasıl bir kalemse...![]()
Belki adı başkadır. Bildiğin kalem gibi bişi. Yumuşak bir ucu vardı. Kalem traşla açıyolardı. Gerçi 1998 yılından bahsediyoruz. O zamandan bu yana çok değişmiş olabilir içeriği..o göz kalemi değişmiş belli, göz kalemi olsa duramazdı çıkardı dgjhkl
ben o zaman ilk okula yeni başlamış sayılırdım yani ne bileyim jhdhj keçeli çıkmayan kalemlerden olabilir dicem ama onlar da kalemtraşla açılmıyo jhgshfBelki adı başkadır. Bildiğin kalem gibi bişi. Yumuşak bir ucu vardı. Kalem traşla açıyolardı. Gerçi 1998 yılından bahsediyoruz. O zamandan bu yana çok değişmiş olabilir içeriği..![]()
Yaşlandık beaa...Vallah yaşlandık..ben o zaman ilk okula yeni başlamış sayılırdım yani ne bileyim jhdhj keçeli çıkmayan kalemlerden olabilir dicem ama onlar da kalemtraşla açılmıyo jhgshf
Şu kocası makyaj yapan kadına üzüldüm biraz 😂 😆
Tam teşekküllü yapılmadı. Ucundan azucuk diyelim. Oda işimiz görülsün diye izin veriyoruz işte ucundan azcuğa..Size yapılmadı mi hiç kızlar sever böyle seyleri
Erkeklerin saçi minik olduğu için ufacık toka takmak da şirin oluyor kız bebek gibiTam teşekküllü yapılmadı. Ucundan azucuk diyelim. Oda işimiz görülsün diye izin veriyoruz işte ucundan azcuğa..![]()
Ohooo kız babasıyım ben. Çok yaşadım onu..Erkeklerin saçi minik olduğu için ufacık toka takmak da şirin oluyor kız bebek gibi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.